Neler Yeni

İphone 11 2 3 sene götürür mü?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
17000
Bu yaz iphone 11 almayı düşünüyorum ios geçişi için. Samsung A24 kullanıyorum iyi telefon ama 6 ayda yavaşlamaya başladı. Yenilenmiş 128 gb 11 ler 16-17 tl civarında.
Yaklaşık 2 3 sene kullanıcam oyun oynamam sadece clash royale ve coc giriyorum nadiren. Daha çok sosyal medya ve kamera performansı önemli benim için. 2 3 sene sonra ise 13 ya da 14 geçmeyi düşünüyorum iyi bir maddi duruma sahip olursam. Size sorum şu, iphone 11 2 3 sene daha tüm uygulamalara destek alır mı? 2 3 sene sonra satmak istesem zorlanır mıyım? Biliyorum çok tercih edilecek bir telefon değil ama arayüz farkı Android ile makası fazlasıyla açıyor.

Spectre_zz

80+ Bronze
A55 al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Degisim politikqsi olmasi lazim a24 u ver fiyattan duserler

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A55 al

Degisim politikqsi olmasi lazim a24 u ver fiyattan duserler
Maalesef Android düşünmüyorum hocam, bu güne kadar sadece Android kullandım arkadaş ortamında masaya telefonu koymaya utanır oldum. Android kanadında A55 yerine S23Fe de alabilirim ama klasik Android hantallığından dolayı soğudum artık

Spectre_zz

80+ Bronze
Maalesef Android düşünmüyorum hocam, bu güne kadar sadece Android kullandım arkadaş ortamında masaya telefonu koymaya utanır oldum. Android kanadında A55 yerine S23Fe de alabilirim ama klasik Android hantallığından dolayı soğudum artık
11 alsan da 11 niye aldin diye dalga gececeklet aliyosan 15 pro felan al

Karadelik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yahya
dedğin şeye şahsen çok karşıyım ama telefonun bir statü belirtmesi günümze gayet olağan bişey ama utanılıcak kadar mı orasını bilemiyorum arkdaşında dedği gibi 11 alsan 11 eskide kaldı diye söylenirler insanları çok takma ama illa ios isitiyorum diyorsan 11 2 3 sene rahat götürür ama benim önerim şahsen easycepten samsung S21 almak mükemmel durumdakiler bu fiyattan satılıyor karar sizin

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu yaz iphone 11 almayı düşünüyorum ios geçişi için. Samsung A24 kullanıyorum iyi telefon ama 6 ayda yavaşlamaya başladı. Yenilenmiş 128 gb 11 ler 16-17 tl civarında.
Yaklaşık 2 3 sene kullanıcam oyun oynamam sadece clash royale ve coc giriyorum nadiren. Daha çok sosyal medya ve kamera performansı önemli benim için. 2 3 sene sonra ise 13 ya da 14 geçmeyi düşünüyorum iyi bir maddi duruma sahip olursam. Size sorum şu, iphone 11 2 3 sene daha tüm uygulamalara destek alır mı? 2 3 sene sonra satmak istesem zorlanır mıyım? Biliyorum çok tercih edilecek bir telefon değil ama arayüz farkı Android ile makası fazlasıyla açıyor.
Alınır 2, 3 hatta 4 sene götürür merak etmeyin yenilenmişler konusunda biraz şüpheliyim ancak bir sorun olmaz sanırsam

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
11 alsan da 11 niye aldin diye dalga gececeklet aliyosan 15 pro felan al
aradaki fiyat farkını kim ödeyecek

yenilenmiş telefon önermem değişen parçaların çoğunluğu yan sanayi oluyor

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
Yani iphone 11 de hemen hemen aynı hocam. Bence android almak daha mantıklı olur. Eğer elinizde 11 yoksa bu devirde 13 altı almak mantıksız geliyor bana şahsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sadık Ozturk
1.5 yıldır kullanıyorum 2 yıl daha gider gibi sadece yoğun kullanımda pil sıkıntısı oluyor belli aralıklarla değiştiriyorum 1.500₺ civarında batarya değişimi

Karadelik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yahya
aradaki fiyat farkını kim ödeyecek

yenilenmiş telefon önermem değişen parçaların çoğunluğu yan sanayi oluyor
Easycep yenilenmişleri güzel oluyor arkadaşım zamanında iphone8 aldı gayet temizdi 1 senede garanti veriyorlar zaten

Spectre_zz

80+ Bronze
Easycep yenilenmişleri güzel oluyor arkadaşım zamanında iphone8 aldı gayet temizdi 1 senede garanti veriyorlar zaten
ağır patlak telefon da gelebiliyor şans biraz

kim alıyorsa o

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,078
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
S23FE ya da S24FE ya da bir düşük segmentleri varken Sırf IOS için Iphone 11 almak intihar. Şu anda alman gereken en düşük Iphone modeli 13. Yine ona da 35K para vereceğine S24 al. Kamerada hiçbir şeyde üzmez.

Karadelik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yahya
S23FE ya da S24FE ya da bir düşük segmentleri varken Sırf IOS için Iphone 11 almak intihar. Şu anda alman gereken en düşük Iphone modeli 13. Yine ona da 35K para vereceğine S24 al. Kamerada hiçbir şeyde üzmez.
katılıyorum geçerli not verdim arkadaşa

ağır patlak telefon da gelebiliyor şans biraz

kim alıyorsa o
yanlış bilmiyorsam 14 gün koşulsuz var yanlış biliyor olabilirm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,246
Üyeler