Bence alma serinin en zayıf karından biriHerkese iyi günler hocalarım ben iphone 13 almak istiyorum ancak ailem o kadar para vermeye razı değil o yüzden iphone 11 alalım diyorlar sizce o fiyata android mi yoksa iphone 11 mi alınmalı ?
Pasaport şansın varsa 11 pro max al 256 gb 11 pro max 9000 tl bandında bulunabiliyor kayıtla 15000 e geliyorHerkese iyi günler hocalarım ben iphone 13 almak istiyorum ancak ailem o kadar para vermeye razı değil o yüzden iphone 11 alalım diyorlar sizce o fiyata android mi yoksa iphone 11 mi alınmalı ?
Babamda aynı telefon var Samsung sürüm yükselttikten sonra telefonun hayatı kaydı.Sen bide benimkine bak basmadığım yere basıo kafayı yedirtio arada donuo kasıo samsung a10s benim kide çöp abi iphone 7 eski bilr olsa bu telefondan kat ve kat iyidir
26 yasındayım gecen pazar günü iphone 11 den 14 pro ya geçtim ve öncesinde kullandığım şey telefon değilmiş32 yasındayım sımdıye kadar sadece samsung kullandım 1 haftadır iphone kullanıyorum . daha once hıc telefon kullanmamısım dedım . ıphone 13 aldım keısnlıkle herkese tavsıye ederım
Ya yok artık sende abartma26 yasındayım gecen pazar günü iphone 11 den 14 pro ya geçtim ve öncesinde kullandığım şey telefon değilmiş
cidden öyle bu arada abartı yokYa yok artık sende abartma
Olm nası olur ya ağlıycam her yıl yeni bi telefon çıkıo hepsi aynı gibicidden öyle bu arada abartı yok