iPHONE 11 ALMAYA KARAR VERDİM RENK VE TUTULAN __??

O paraya masaüstü topla(!)
Şaka bir yana kesinlikle siyah. Çok güzel duruyor.
oda olacak 6000 liralik bi sistem toplayacagım. xs max ve 11 arasında gidip geldim 11 alacağım proya paramız yetmiyor şuanlık :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tercih senin elbet hangisini beyeniyorsan onu al
Ama Favorilerim Siyah, yesil, ve kirmizi
erkeğiz sonuçta kırmızı hoş ama siyah her zaman iyi oluyor siyahtan yanayım :) kırmızıda güzel

Siyah ve yeşil, aralarında cool ve efsane duran renkler bunlardır net.
11 de yeşil varmı proda değil mi o

Siyah renk daha ağır duruyor. Ve benim dikkatimi çeken tek renk İphone 11 'de
kesinlikle

oda olacak 6000 liralik bi sistem toplayacagım. xs max ve 11 arasında gidip geldim 11 alacağım proya paramız yetmiyor şuanlık :)

erkeğiz sonuçta kırmızı hoş ama siyah her zaman iyi oluyor siyahtan yanayım :) kırmızıda güzel

11 de yeşil varmı proda değil mi o

kesinlikle
11 için siyah, 11 pro için yeşil.

Telefoncudanmı almak mantıklı apple nın kendi sitesinden mi ? garanti gönderme gibi sıkıntım olduğunda hangisi daha iyi olur

Rengi kendi tercihiniz ile alın bence youtubeda videoları var hangisi hoşunuza giderse bence hala bekleyin derim ama tabii ki karar sizin.

1 yıldır 7 Plus kullanıyorum ve telefona 7-8K vermek bana saçma geliyor. Çünkü 7 Plus’ımda arayıp da bulamadığım, isteyip de yapamadığım bir şey yok.

Ama elbette sizin 11 tercih etmekte haklı bir nedeniniz vardır. Sizin hayatınız ve sizin kullanımınız önemli.

Telefoncudanmı almak mantıklı apple nın kendi sitesinden mi ? garanti gönderme gibi sıkıntım olduğunda hangisi daha iyi olur
Teknosa veya Vatan. Ticaretle uğraşıyorsanız Teknosa’da (ticari kartlara) peşin fiyatına 12 taksit vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,631
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri