HasanBayar32
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Renk Olarak Siyah mı Kırmızı mı ?
O paraya masaüstü topla(!)Renk Olarak Siyah mı Kırmızı mı ?
oda olacak 6000 liralik bi sistem toplayacagım. xs max ve 11 arasında gidip geldim 11 alacağım proya paramız yetmiyor şuanlıkO paraya masaüstü topla(!)
Şaka bir yana kesinlikle siyah. Çok güzel duruyor.
erkeğiz sonuçta kırmızı hoş ama siyah her zaman iyi oluyor siyahtan yanayımTercih senin elbet hangisini beyeniyorsan onu al
Ama Favorilerim Siyah, yesil, ve kirmizi
11 de yeşil varmı proda değil mi oSiyah ve yeşil, aralarında cool ve efsane duran renkler bunlardır net.
kesinlikleSiyah renk daha ağır duruyor. Ve benim dikkatimi çeken tek renk İphone 11 'de
11 için siyah, 11 pro için yeşil.oda olacak 6000 liralik bi sistem toplayacagım. xs max ve 11 arasında gidip geldim 11 alacağım proya paramız yetmiyor şuanlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
erkeğiz sonuçta kırmızı hoş ama siyah her zaman iyi oluyor siyahtan yanayımkırmızıda güzel
11 de yeşil varmı proda değil mi o
kesinlikle
Teknosa veya Vatan. Ticaretle uğraşıyorsanız Teknosa’da (ticari kartlara) peşin fiyatına 12 taksit vardı.Telefoncudanmı almak mantıklı apple nın kendi sitesinden mi ? garanti gönderme gibi sıkıntım olduğunda hangisi daha iyi olur
Eğer istanbuldaysanız Apple kendi yerinden alabilirsiniz.Telefoncudanmı almak mantıklı apple nın kendi sitesinden mi ? garanti gönderme gibi sıkıntım olduğunda hangisi daha iyi olur