IOS İphone 11 pil sağlığı

Reaksiyon skoru
0
cihaz iphone 11, 16 eylül 2023 tarihinde aldım 3 aya yaklaştık pil sağlığı %96 ya düştü ne yapmalıyım? Normal midir?

Hocam çok hızlı düşmüş bence 20'nin altına düşürmeden günde 1 kere şarj ederek kullanmayı deneyin bence. Bendeki Iphone 12 1 senede 96yı görmüştü.

normal sayılır, cihazı şarda kullanmamaya çalış. şarja taktığında çok ısınıyor bazen kapatıp şarj et arada kapatıp açmayı da ihmal etme pil sağlığın da azalma daha az olur bu şekil yeni aldığım cihaz 7 8 ay düşmedi pil ömrü.

biraz erken gibi ben nisan ayında ip14 aldım su 3 ay oncesınde kadar 100 dü şimdi 91 e düştü ve çok yogun kullanıyorum gunde 2 kez şarj ettiğim genellikle oluyor

annemde de ip 11 var benle aynı zamanda aldık 97 şu anda onunkı ama o cok kullanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz erken gibi ben nisan ayında ip14 aldım su 3 ay oncesınde kadar 100 dü şimdi 91 e düştü ve çok yogun kullanıyorum gunde 2 kez şarj ettiğim genellikle oluyor
ayrıca orilinal şarj aleti kullandım

Biraz hızlı düşmüş. İP13 Kullanıyorum 3 aya yakındır. Hala 100.

Şarj seviyesini daima %25 - 80 aralığında tutun.

Şarj seviyesini daima %25 - 80 aralığında tutun.
Saçma. %100'lük telefon alacaksın ve sadece %55'lik sarj mı kullanacaksın. :D
Boş hurafeler. Kullanım koşullarına sarj etme sayına göre değişir ama o pil sağlığı düşecek elbette.
Böyle saçma bir eziyet yerine 1-2 yıl kullan yeni batarya ile değiştir daha iyi.
He yine de doğru kullanım adına %19-15 düşünce takıp 90-95 aralığında çekmek.

Saçma. %100'lük telefon alacaksın ve sadece %55'lik sarj mı kullanacaksın. :D
Boş hurafeler. Kullanım koşullarına sarj etme sayına göre değişir ama o pil sağlığı düşecek elbette.
Böyle saçma bir eziyet yerine 1-2 yıl kullan yeni batarya ile değiştir daha iyi.
He yine de doğru kullanım adına %19-15 düşünce takıp 90-95 aralığında çekmek.

Elbette boş hurafe değil ve pil ömrünü uzatmaya değer. Ama ben umursamıyorum kullandığım cihazlarda.

Günde 3 kez şarj ettiğim ve bolca powerbank kullandığım iPhone 12 mini bile 23 ayda %86 oldu. Pilinde bir problem var.

Batarya sağlığını çok dert etmemek gerek, %80 olmadığı sürece bir etkisi yok. 2 aylık iPhone 15 %100 gözüküyor hala.

İphone 13 kullanıyorum,Eylül ayının başında aldım ve hala 100.Şarjda asla kullanmadım, %20'nin altında iken ise ara sıra kullandığım oldu ama genellikle 20 olunca veya 20ye gelmeden şarja takıyorum.Size de öyle tavsiye ederim.

Geri