Selman Karaa
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,261
- İsim
- Selman
- İlgilendiği Kategoriler
- Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Arkadaşlar aşırı arada kaldım. İnternetten değil Vatan mediamarkt e bilişim gibi yerlerden alacağız. İphone 11 şu an 7600TL, İphone XS MAX ise indirimde 7900TL. Yani fiyat farkı benim için önemsiz. Normalde İphone 11 alacaktım ama SÜPER AMOLED 6.7 ekrandan geçince LCD 6.1 ekran pek iyi gelmez diye düşünüyorum. O yüzden normalde yüksek fiyatta olmasına rağmen şu an neredeyse İphone 11 fiyatında olan XS MAX düşünüyorum.
Ama 11in kamerası az daha iyi, bataryası, ekranın lcd oluşu sayesinde biraz daha iyi, işlemcisi daha yeni ve 1 yıl daha fazla gümcelleme alacak.
Kısacası XS MAX/ Ekran, Premium tasarım
İphone 11/ 1 sene yeni işlemci, 1 sene fazla güncelleme, kamera, batarya
İphone 11 daha önde gözükse bile batarya ve kameranın biraz daha iyi olması benim için çok dert değil. Büyük ve güzel bir ekran istiyorum ama daha eski bi telefonu seçmek de çok mantıklı durmuyor. Telefonu alınca 4 sene kullanacağım, sizce ne yapmalıyım?
Ama 11in kamerası az daha iyi, bataryası, ekranın lcd oluşu sayesinde biraz daha iyi, işlemcisi daha yeni ve 1 yıl daha fazla gümcelleme alacak.
Kısacası XS MAX/ Ekran, Premium tasarım
İphone 11/ 1 sene yeni işlemci, 1 sene fazla güncelleme, kamera, batarya
İphone 11 daha önde gözükse bile batarya ve kameranın biraz daha iyi olması benim için çok dert değil. Büyük ve güzel bir ekran istiyorum ama daha eski bi telefonu seçmek de çok mantıklı durmuyor. Telefonu alınca 4 sene kullanacağım, sizce ne yapmalıyım?