hocam bu fiyata 11 neredeAradaki fiyat farkına değer mi onu düşünüyorum. Abimin cihazını alacağım ayrıca o parayla da abim 0 cihaz alacak.
Redmi Note 10 Pro 8300 TL
iPhone 11 13.000 TL
evet kendi öznelinde günümüz cihazlarıyla karşılaştırıldığında haklısınız ama iphone 11'in senesinin en iyi soc'una ve en iyi kameraya sahip olan baz model olduğunu unutmayın. karşılaştırdığı telefonun Redmi Note 10 Pro gibi orta seviye bir telefon olduğunu da unutmayın.Eşimde iphone 11 var. Görüntü kalitesi çamur gibi gerçekten. Facetime konuşurken de bulanık bulanık gözüküyor kamerası da oldukça vasat
İkisi arasında uzun kullanım ve diğer türlü iphone 11 ancak 11 in batarya gibi sorunu var bana kalırsa temiz 2.el 12 alabilirsinizSizce hangisi tercih edilmeli? Yıllardır Android kullanıyorum elimde şuan Note 8 var. Android'in yavaşlaması konusundan bıktım ama iki telefon da çok cazip duruyor. iPhone 11 ekranı lcd diğeri amoled gibi farklar var. genel performanstan ikisinin de üzmeyeceğini sanıyorum. Ayrıca iPhone kullanmadığım için merak da ediyorum. daha üstünü almaya imkanım yok.