Neler Yeni

İPhone 11'e geçmeli miyim?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar elimde Huawei p40 lite var, sistem olarak hızlı çalışıyor. Diğer özellikleri de tatmin edici ve sorun çıkartmıyor fakat Google olmadığından dolayı bu telefona çok para vermiyorlar ikinci elde gideri 3k civarı. Almak istediğim telefon iPhone 11 fakat o telefon da fiyatını hak eden bir telefon değil. Parayı çok kolay kazanan biri değilim, elimdeki telefon beni daha ne kadar götürür? Elimdeki paraya 6-7k daha koyup bunu almayı düşünüyorum, sizce geçeyim mi? Elimdeki dolar olan paramı yatırım olarak bırakayım mı?

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU
Hocam iphone 11 e geçerseniz aradaki farkı bariz hissedersiniz ve muhtemelen bir daha android telefon kullanmazsınız. Fakat gel gelelim ki dediğiniz gibi iphone 11 - 12 parasını hak eden bir telefon değil. Iphone 12-13 neredeyse aynı fiyat bu aşamada 12 almanın hiçbir mantığı yok. iphone 11 çıkalı çok uzun zaman oldu muhtemelen 1-2 sene sonra güncelleme almayı bırakır o yüzden 15-16k vermek bence mantıklı değil. Bu durumda en azından iphone 13 önermek isterim ama onun da fiyatı malum kolay değil. Hesabını sen yap artık

ConquerorXIV

80+ Gold
xs max alınabilir

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
C.S.
11, 2-3 yıl daha kullanılır ancak o telefona istenen fiyat çok çok fazla. Bunu 12 kullanan biri olarak söylüyorum. Ulaşabiliyorsanız 12 alın, iosta kalacağım derseniz yenilenmiş xs max olabilir. Veya benim için ekran küçük olsa da olur derseniz, se 2020 daha 3 yıl ana sürüm güncellemesi alacak. Fiyatı da 7-8 bin bandında. Üzerine de ipad 9 alırsınız, olay biter.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
11'in ekran kalitesi android orta segment ekranlarından kötü haberin olsun. Keşke 11 almasaydım diyorum bir anlık heves ile 11 sipariş geçmiştim :( Xs vesaire ekranı daha iyi. 12 den aşşağısını almamaya bak önerim.

GodlyPain

80+ Bronze
Iphone 11 yerine yeni nesil android tercih ediyorum.

Neden mi?
Iphone 11 60hz, fazla kalın, denildiği kadar hızlı değil.

Şu anda elimde iphone 11 ve Oneplus 9 pro var. Iphone 11 iki haftadır şarja takma gereği bile duymadım. Kablosuz şarj ünitesine bazen öylesine koyuyorum. Oneplus 9 pro hz olarak, ekran olarak, kamera ve hız olarak kat kat daha iyi bir telefon.

Tabi iphone ya da android fanboyluğu yapmıyorum. İki cihazı da kullanan biriyim ve sadece yorumumu belirtiyorum. Şahsen ben 13 Pro max altı iphone kullanmazdım

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Ustte arkadasin dedigine katiliyorum Iphone nun en gereksiz ve kalitesiz telefonu bana görede 11 bende kullandim genis aci fotograflarda piksel piksel gözuktuyor ekran kaliteli bir panel i yok. Iphone 12 pro max kullaniyorum suanda 12 ve ustunu tercih etmeni öneririm.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Iphone 11 yerine yeni nesil android tercih ediyorum.

Neden mi?
Iphone 11 60hz, fazla kalın, denildiği kadar hızlı değil.

Şu anda elimde iphone 11 ve Oneplus 9 pro var. Iphone 11 iki haftadır şarja takma gereği bile duymadım. Kablosuz şarj ünitesine bazen öylesine koyuyorum. Oneplus 9 pro hz olarak, ekran olarak, kamera ve hız olarak kat kat daha iyi bir telefon.

Tabi iphone ya da android fanboyluğu yapmıyorum. İki cihazı da kullanan biriyim ve sadece yorumumu belirtiyorum. Şahsen ben 13 Pro max altı iphone kullanmazdım
Ustte arkadasin dedigine katiliyorum Iphone nun en gereksiz ve kalitesiz telefonu bana görede 11 bende kullandim genis aci fotograflarda piksel piksel gözuktuyor ekran kaliteli bir panel i yok. Iphone 12 pro max kullaniyorum suanda 12 ve ustunu tercih etmeni öneririm.
kaç seferdir şunları söylüyorum bana xioami fanboyu veya fakir diyorlar ağzınıza sağlık

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
kaç seferdir şunları söylüyorum bana xioami fanboyu veya fakir diyorlar ağzınıza sağlık
Tesekkur ederim, kullanip test eden insanlardan daha cok bilmislik yapiyor bazi kullanmayan arkadaslar. Alismak gerekiyor artik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bu arada sunu belirteyim Iphone 11 cok hizli cam catlamasi/kirilmasi yapiyor bende iken yere dusup camin yarisi gitmisti ama iphone 12 de öyle bir durum yok mermere falan dustu bir cok kez cizik bile yok.

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar elimde Huawei p40 lite var, sistem olarak hızlı çalışıyor. Diğer özellikleri de tatmin edici ve sorun çıkartmıyor fakat Google olmadığından dolayı bu telefona çok para vermiyorlar ikinci elde gideri 3k civarı. Almak istediğim telefon iPhone 11 fakat o telefon da fiyatını hak eden bir telefon değil. Parayı çok kolay kazanan biri değilim, elimdeki telefon beni daha ne kadar götürür? Elimdeki paraya 6-7k daha koyup bunu almayı düşünüyorum, sizce geçeyim mi? Elimdeki dolar olan paramı yatırım olarak bırakayım mı?
imkan varsa yurt dışı 12 al 11 ler çok pahalı alınmaz 2. el 10k ya bulursan alınır ancak

GodlyPain

80+ Bronze

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Hocam iphone 11 e geçerseniz aradaki farkı bariz hissedersiniz ve muhtemelen bir daha android telefon kullanmazsınız. Fakat gel gelelim ki dediğiniz gibi iphone 11 - 12 parasını hak eden bir telefon değil. Iphone 12-13 neredeyse aynı fiyat bu aşamada 12 almanın hiçbir mantığı yok. iphone 11 çıkalı çok uzun zaman oldu muhtemelen 1-2 sene sonra güncelleme almayı bırakır o yüzden 15-16k vermek bence mantıklı değil. Bu durumda en azından iphone 13 önermek isterim ama onun da fiyatı malum kolay değil. Hesabını sen yap artık
İphone 7 güncelleme almayı daha yeni kesmişken 11 1-2 seneye kadar kesmez (BENCE)

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Top Bottom