hocam peki bu cihaz alınır mı sizce TR cihazıİlana baktım, cihazın yan tarafında 5G anteni var. Amerika cihazı.
Bu fiyatlara TR cihazı yok hocam. Geç o işleri. Min 19-20.000 TL TR cihazları.hocam peki bu cihaz alınır mı sizce TR cihazı
hocam peki bu cihaz alınır mı sizce TR cihazı
hocam faceid okumayınca açılmıyor mu telefonAlıntıyı görüntülebozuk telefon hocam
hocam ucuz olmasının sebebi bozulmuş düzeltilmiş olmasıhocam faceid okumayınca açılmıyor mu telefon
Yüz okuması yok demek. İçi açılmış müdahele edilmiş, hatta ekranı değişmiştir.hocam faceid okumayınca açılmıyor mu telefon
anladım hocam peki alınmaz mı sizce bütçem pek yokhocam ucuz olmasının sebebi bozulmuş düzeltilmiş olması
araba mantığı değişen varsa düşer fiyatı
hocam düşük bir model (11) alın ama düzgün olsun ilerde satarken zorluk çıkarmasınanladım hocam peki alınmaz mı sizce bütçem pek yok
Bütçen yoksa bütçene göre cihaz bak. Face id yok demek o cihazdan hayır gelmez demek. İlla iPhone olacak diye kayıtsız ya da ürün bir gün bozulsa elince kalacak cihaz almaanladım hocam peki alınmaz mı sizce bütçem pek yok
Neden ki faceid olmayınca cihaz çalışmıyor mu pin codela?Bütçen yoksa bütçene göre cihaz bak. Face id yok demek o cihazdan hayır gelmez demek. İlla iPhone olacak diye kayıtsız ya da ürün bir gün bozulsa elince kalacak cihaz alma
hocam satmayacağım ya bunu pert olana kadar kullanmayı düşünüyorum.hocam düşük bir model (11) alın ama düzgün olsun ilerde satarken zorluk çıkarmasın