SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Tamam o zaman 128'lik 12 daha alınabilir seviyede.kanka 1k fark var arada
Post automatically merged:
biliyorum
Tamam o zaman 128'lik 12 daha alınabilir seviyede.kanka 1k fark var arada
biliyorum
kanka 1k koyup 128 almak mantıklı mı ?o yüzden 64 al yer kalmayınca fotoları atarsın pcye telefondan silersin
yaz sonuna yada ortasında inşallah alıcamTamam o zaman 128'lik 12 daha alınabilir seviyede.
ben bi hafıza için o kadar vermezdim knk. 13ün 64 gb olanı olsaydı onu alırdım mecbur 128 aldımkanka 1k koyup 128 almak mantıklı mı ?
yaz sonuna yada ortasında inşallah alıcam
kuzenimde 11/64 var icloud var 18 gb boş pubg var bazı verileri inik memnun ama bakıcam kanka 1k büyük bir para degilben bi hafıza için o kadar vermezdim knk. 13ün 64 gb olanı olsaydı onu alırdım mecbur 128 aldım
Komikmiş dostum s23 alman çok mantıklı olur telefondan anlamadığın belli dostumne gibi kanka samsung s4 mini falanmı
haci iphone 11-14 arasi oyun telefonu degil bence kisa zamanda telefonun omrunu bitirirsinkuzenimde 11/64 var icloud var 18 gb boş PUBG var bazı verileri inik memnun ama bakıcam kanka 1k büyük bir para degil
bosver knk. 2 piksel foto cekilmez bu devirde. aha bunlar da farkikanka samsung telefonlarını sevmiyorum dedim yukarıda hiçmi okumadın![]()
fotolara bak farki gorsalla knk![]()
Konuyla alakası yok fotoğraflara bakıp beğenen kalp atan emoji atan olmamış şaşırtıcıfotolara bak farki gor