Hocam tereddüt ediyorum maalesef çünkü benim kasmaya donmya asla tahammülüm yok ve Teknosa da kurcaladığım 13 te biraz donma vardıOlmaz diyorum ya hocam. Al geç. 10 sene götürür. İphone sonuçta. Piyasada en çok olan iphone. Kırılırsa parçasıda çok kolay bulunur. Sıkıntı olmaz. Al geç. Faturalı garantili. İşletim sistemi yeter zaten. Ekosistemde süper. Al geç. Düşünme.
Kim diyor ya bunu? iPhone 16 kullanıcısıyım 8GB RAMi var ve şuan arka plandaki her şeyi kapattığım haliyle 4.5GB RAM kullanımı var cihazın.Hocam ios 1gbdan az ram kullanıyor ve optimizasyon çok iyi vede işlemci halen çok güçlü ginede kasma donma olurmu
spesifik olarak bir sebebiniz var gibi geldi hocam bişey mi yaşadınıziphone'nın her türlüsünden uzak durun tavsiye.
O zaman 4 senelik telefon almak yerine düzgün bir android al.Hocam tereddüt ediyorum maalesef çünkü benim kasmaya donmya asla tahammülüm yok ve Teknosa da kurcaladığım 13 te biraz donma vardı
Hocam kasma donma kaç senelik telefon evet hala iyi çalışıyor ama şahsen benim elimdeki 13 arada takılarak ilerliyordu. 30k üstü edecek bir cihaz kesinlikle değil. 35k bütçen varsa 16e kovalamalısın işlemci olarak ram olarak çok fark var kamera olarakta çok fark var. Yeni çıkan inceleme videolarını da izlemeni öneririm. 16e ben kullanıyorum şahsen ve 13ten geçebildiğime şükrediyorum. Yalnız 16e de 50k edecek bi telefon değil kesinlikle evet güzel cihaz ama 50k değil. İnternetteki siteleri takip et daha yenilerde mediamarktta bile 38kya düşmüştü cihaz. 35e ip 13 alacağına 38e 16e al.Kesinlikle kaçak olmaz asla kaçak alınmamalı faturası kesilmiş Teknosa Media Markt gibi güvenli yerlerden alınmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ios 1gbdan az ram kullanıyor ve optimizasyon çok iyi vede işlemci halen çok güçlü ginede kasma donma olurmu
yetmiyor ben 4gb ramli telefon kullanıyorum belleği arada bi boşaltmazsam veya telefonu yeniden başlatmayınca kasmalar donmalar başlıyor. (ve 35k ya amiral gemisine yakın android telefonlar varken neden gidip tarihi eser alıyorsun ?)Yıllardır Android kullanan biriyim ve iPhone 13 almak istiyorum Max bütçe 35k ve 2.el almak istemiyorum ama ben bir telefon alırsam 4 5 sene kasmadan kullanmak istiyorum iPhone 13 te 4gb ram beni tereddüte düşürüyor şimdi sıkıntı olmaz ama 2 3 sene sora kasma olurmu pek oyun oynamam Instagram Twitter sahibinden kullanıyorum uzun ömür için iPhone 13 mü s25fe mi kasmadan donmadan 4 5 sene kullanmak istiyorum başka model almaya niyetim yok
Şuan iyiyse bile 2 sene sonra olmayacak bunu anlamak zor olmamalı. Apple cihazların olayı o zaten uzun süre destek alıyorlar ama o destek bittiği gibi mahvediyorlar cihazı. Android gibi yavaş yavaş eskimiyor cihazlar.