Neler Yeni

İphone 13 alacağım taksit seçeneği bulamıyorum

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Yiğit Metinkale
Telefoncu adı üstünde telefon satıyor güzel kardeşim.

Bilmiyorsan idrak edemiyorsan açıklayalım öğrenmiş ol.

"SIFIR" cihazda satar "İKİNCİ EL" cihazda satar.

Taksit ile de belirttiğin telefonu internet üzerinden peşin fiyatına alamazsın.

Sağlıklı mutlu huzurlu ve bol bol teknolojiyi güzel günlerde faydalı içerikler araştırarak kullanman dileğiyle.

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Tamer bayrak
Telefoncu adı üstünde telefon satıyor güzel kardeşim.

Bilmiyorsan idrak edemiyorsan açıklayalım öğrenmiş ol.

"SIFIR" cihazda satar "İKİNCİ EL" cihazda satar.

Taksit ile de belirttiğin telefonu internet üzerinden peşin fiyatına alamazsın.

Sağlıklı mutlu huzurlu ve bol bol teknolojiyi güzel günlerde faydalı içerikler araştırarak kullanman dileğiyle.
Teşekkür ederim en başından beri açıklamanızı istediğim şey buydu zaten inşallah benim gibi bilgisi olmayan her arkadaşa da troll gibi davranmıyorsunuzdur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefoncular hayrına taksit yapmazlar kardeşim onlarda 3/5k fark koyarlar ona göre git :)
eyvallah hocam bakacağım

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Yiğit Metinkale
dediğim gibi telefonu satın alacağım ama taksit seçeneği bulamıyorum hiç bir yerde kredi kartına bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Kardeş merhaba a101 hadi uygulaması üzerinden Iphone 13 telefonu 3 taksit alabilirsin. Kampanya var şuan.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
dediğim gibi telefonu satın alacağım ama taksit seçeneği bulamıyorum hiç bir yerde kredi kartına bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Teknosadan pesin fiyatina 3 taksit yapmistim alisveris kredisiyle istersen yardimci olurum

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
C.S.
KRedi ve kredi kartı kullanmadan taksit ile telefon almak isteyenler için hepsiburada bazı cihazlara hepsipay üzerinden 12ye kadar bölebiliyor. Ancak vade farkı gereksiz yüksek. Operatörden faturaya ek almak bile daha avantajlı, öyle söyleyeyim.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Volkan

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Tugay gedik
bazı bankalar ilk müşteriye özel faizsiz 50.000 tl ye kadar kredi veriyor 6 ay vadeli 0 faiz ben geçen ay yararlandım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Volkan
Hala dalga geçtiğimi mi düşünüyorsunuz cidden, bastıra bastıra söylüyorum bir lise öğrencisiyim telefon işlerinden falan gram anladığım yok babamın peşin alacak parası yok bunun için varmı yokmu sormaya çalışıyorum umarım anlaşılır olmuştur ve troll yaptığımı düşünmüyorsunuzdur flyn bey. :)
bizim millet boş çar he de geç ancak toxiclenir yada aşağılanırsın böyle bir boş bilgiyi de bilmek zorunda değilsin ha elbet görmüş olman lazım her akşam habere bakan biriysen yada medyada çarpar gözüne takip ediyorsan ki bunları da bir kenara at bu forumların amacı ne şu gülen troll müsün cahil misin ayakları yapanlar bu forumların amacını bilmiyorsanız bir zahmet gezmeyin buralarda boş yorum kirliliğisiniz adamlar bu forumlarda konular açmasının sebebi bir şeyler hakkında bilgi edinmek ve öğrenmek bilemeyebilir gayet doğal kendinizi komik duruma düşünmeyin saygılar iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı bankalar ilk müşteriye özel faizsiz 50.000 tl ye kadar kredi veriyor 6 ay vadeli 0 faiz ben geçen ay yararlandım
lise öğrencisi kral alamaz. muhtemelen 18 yaşında değildir diye düşünüyorum

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mehmet mine

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Yiğit Metinkale
Kardeş konuyu aydınlatan benim arkadaş sormuştu geçen haftalarda a101 hadi bi kampanya yapmış faydası olur diye bilgi amacıyla yazdım tekrar.

sallayıp duranlara selam olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,066,689
Üyeler
169,456
Son üye