malesef kankam telefona taksit yok bende öyle amayı planlamıştım bi kaç ay sonra direk tek çekim aldım taksit yapmıyorlarAsla bulamaz mıyız nadir denk getirilemez mi yani?
malesef kankam telefona taksit yok bende öyle amayı planlamıştım bi kaç ay sonra direk tek çekim aldım taksit yapmıyorlarAsla bulamaz mıyız nadir denk getirilemez mi yani?
Telefoncular hayrına taksit yapmazlar kardeşim onlarda 3/5k fark koyarlar ona göre gitonlarda sıfır cihaz oluyor mu ki?
Teşekkür ederim en başından beri açıklamanızı istediğim şey buydu zaten inşallah benim gibi bilgisi olmayan her arkadaşa da troll gibi davranmıyorsunuzdur.Telefoncu adı üstünde telefon satıyor güzel kardeşim.
Bilmiyorsan idrak edemiyorsan açıklayalım öğrenmiş ol.
"SIFIR" cihazda satar "İKİNCİ EL" cihazda satar.
Taksit ile de belirttiğin telefonu internet üzerinden peşin fiyatına alamazsın.
Sağlıklı mutlu huzurlu ve bol bol teknolojiyi güzel günlerde faydalı içerikler araştırarak kullanman dileğiyle.
eyvallah hocam bakacağımTelefoncular hayrına taksit yapmazlar kardeşim onlarda 3/5k fark koyarlar ona göre git![]()
Kardeş merhaba a101 hadi uygulaması üzerinden Iphone 13 telefonu 3 taksit alabilirsin. Kampanya var şuan.dediğim gibi telefonu satın alacağım ama taksit seçeneği bulamıyorum hiç bir yerde kredi kartına bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Teknosadan pesin fiyatina 3 taksit yapmistim alisveris kredisiyle istersen yardimci olurumdediğim gibi telefonu satın alacağım ama taksit seçeneği bulamıyorum hiç bir yerde kredi kartına bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
telefoncudan telefon alınmazKardeşim telefonculara git onlar bi şekilde taksit yapıyorlar![]()
bizim millet boş çar he de geç ancak toxiclenir yada aşağılanırsın böyle bir boş bilgiyi de bilmek zorunda değilsin ha elbet görmüş olman lazım her akşam habere bakan biriysen yada medyada çarpar gözüne takip ediyorsan ki bunları da bir kenara at bu forumların amacı ne şu gülen troll müsün cahil misin ayakları yapanlar bu forumların amacını bilmiyorsanız bir zahmet gezmeyin buralarda boş yorum kirliliğisiniz adamlar bu forumlarda konular açmasının sebebi bir şeyler hakkında bilgi edinmek ve öğrenmek bilemeyebilir gayet doğal kendinizi komik duruma düşünmeyin saygılar iyi forumlar.Hala dalga geçtiğimi mi düşünüyorsunuz cidden, bastıra bastıra söylüyorum bir lise öğrencisiyim telefon işlerinden falan gram anladığım yok babamın peşin alacak parası yok bunun için varmı yokmu sormaya çalışıyorum umarım anlaşılır olmuştur ve troll yaptığımı düşünmüyorsunuzdur flyn bey.![]()
lise öğrencisi kral alamaz. muhtemelen 18 yaşında değildir diye düşünüyorumbazı bankalar ilk müşteriye özel faizsiz 50.000 tl ye kadar kredi veriyor 6 ay vadeli 0 faiz ben geçen ay yararlandım