Neler Yeni

iPhone 13 fotolardaki yeşil leke

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
iPhone 13le ışığa doğru yaptığım çekimlerde veya geceleri yeşil nokta çıkıyor ve bu pek hoşuma gitmemeye başladı. Bu durum başına gelen var mıdır yoksa kamerada mı sıkıntı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan aynı şeyin ön kamerada da olduğunu gördüm.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Hit: 35

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
iPhone'ların çoğunda ( 11 ve üstü ) bu sorun var diye biliyorum. İnstagram videolarında vs denk gelmiştim, kullanıcılar geceleri birden fazla böyle nokta olduğunu söylüyorlardı. Ancak kameranızda bir sıkıntı var mı bilemiyorum daha detaylı bilen biri yazacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
Lens parlaması diye biliyorum,benim 13 Pro'da da bol bol mevcut.Kronik sıkıntı maalesef,yetkili servis bu konuda nasıl bir tutum sergiliyor bilmiyorum ancak oldukça rahatsız edici bir durum.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
iPhone 13le ışığa doğru yaptığım çekimlerde veya geceleri yeşil nokta çıkıyor ve bu pek hoşuma gitmemeye başladı. Bu durum başına gelen var mıdır yoksa kamerada mı sıkıntı var.

Şuan aynı şeyin ön kamerada da olduğunu gördüm.
mercek yansimasi bu mercekde herhangi bir sey olabilir ama bence sikinti yok cogu telefonda olur gunese tutarsanizda olur gece cekimlerde de olabilir servise goturun isterseniz iciniz rahat olmasini istiyorsaniz

mercek yansimasi bu mercekde herhangi bir sey olabilir ama bence sikinti yok cogu telefonda olur gunese tutarsanizda olur gece cekimlerde de olabilir servise goturun isterseniz iciniz rahat olmasini istiyorsaniz
suan kendi telefonumda denedi ( iphone se 2nd ) bende de ayni sey oluyor mercek yansimasi cok normal bir sey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom