İPhone 13 pil sağlığı ani düşüş

Fadıl

80+
Reaksiyon skoru
4
2 gün önce pil sağlığı 99 dan 98 e düştü bugün de 97 ye düştü bu saçma düşüş neden oldu anlam veremiyorum oyun oynamıyorum asla ama telefon çok ısınıyor gün içerisinde

aynısı bende de oldu kronik sanırım 1.5 yılda 90 a kadar düştü

aynısı bende de oldu kronik sanırım 1.5 yılda 90 a kadar düştü
Öyle mi ani düşüşler oluyor yani demi ben genelde bu düşüşü çok video çektiğimde telefon felaket ısındığında yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette 13 kullanıcılardan aynı şikayetleri okumuştum. Sanırım kronik bir sorun.
Ben ne zaman çok video çeksem düşüş oluyor ama ilk defa bu kadar kısa sürede böyle bir düşüş gördüm

2 gün önce pil sağlığı 99 dan 98 e düştü bugün de 97 ye düştü bu saçma düşüş neden oldu anlam veremiyorum oyun oynamıyorum asla ama telefon çok ısınıyor gün içerisinde
Apple müşteri hizmetleri ile Bir görüşün muhtemelen size cihazı sıfırlayıp, dfu mod ile yazılım atmayı tavsiye edecekler. Yedekleri kurmadan sıfır kurulum yapın. O kadar iPhone modeli kullandım gerçekten içinde pil performans ve kamera olarak en memnun kaldığım cihazdır iPhone 13.

Apple müşteri hizmetleri ile Bir görüşün muhtemelen size cihazı sıfırlayıp, dfu mod ile yazılım atmayı tavsiye edecekler. Yedekleri kurmadan sıfır kurulum yapın. O kadar iPhone modeli kullandım gerçekten içinde pil performans ve kamera olarak en memnun kaldığım cihazdır iPhone 13.
Herşeyin normal olduğunu söylediler telefon çok ısınıyor gün içerisinde

Olur öyle şeyler bazen 1 yıl hiç düşmez bazen de 1 ayda %5 düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri