Telefon sıfırTelefon 0 mı? Yenilenmiş cihaz mı? Batarya orjinal mi?
İnternette 13 kullanıcılardan aynı şikayetleri okumuştum. Sanırım kronik bir sorun.Telefon sıfır
Öyle mi ani düşüşler oluyor yani demi ben genelde bu düşüşü çok video çektiğimde telefon felaket ısındığında yaşıyorumaynısı bende de oldu kronik sanırım 1.5 yılda 90 a kadar düştü
Ben ne zaman çok video çeksem düşüş oluyor ama ilk defa bu kadar kısa sürede böyle bir düşüş gördümİnternette 13 kullanıcılardan aynı şikayetleri okumuştum. Sanırım kronik bir sorun.
Hocam 2.5 yıl %82aynısı bende de oldu kronik sanırım 1.5 yılda 90 a kadar düştü
Benim böyle ani düşüşler olursa 1 yıl bile dayanmaz şuan 7. AydayımHocam 2.5 yıl %82
Apple müşteri hizmetleri ile Bir görüşün muhtemelen size cihazı sıfırlayıp, dfu mod ile yazılım atmayı tavsiye edecekler. Yedekleri kurmadan sıfır kurulum yapın. O kadar iPhone modeli kullandım gerçekten içinde pil performans ve kamera olarak en memnun kaldığım cihazdır iPhone 13.2 gün önce pil sağlığı 99 dan 98 e düştü bugün de 97 ye düştü bu saçma düşüş neden oldu anlam veremiyorum oyun oynamıyorum asla ama telefon çok ısınıyor gün içerisinde
Telefon 0 mı? Yenilenmiş cihaz mı? Batarya orjinal mi?
Sifir olsa ne olur pil 4 yıldır kutuda duruyor bundan ne kadar verim alabilirsiniz? İdare ediyorsa sevinin 2021 cihazı stokluyolar 2025 te satiyolar millete iyi gibi alıyor pilin ömrü var kullanmasan bile biter.aynısı bende de oldu kronik sanırım 1.5 yılda 90 a kadar düştü
ekran sürem ortalama 5 saat bi de garip bu kadar erimesiHocam 2.5 yıl %82
Herşeyin normal olduğunu söylediler telefon çok ısınıyor gün içerisindeApple müşteri hizmetleri ile Bir görüşün muhtemelen size cihazı sıfırlayıp, dfu mod ile yazılım atmayı tavsiye edecekler. Yedekleri kurmadan sıfır kurulum yapın. O kadar iPhone modeli kullandım gerçekten içinde pil performans ve kamera olarak en memnun kaldığım cihazdır iPhone 13.