Maviyıldız ışığı (beyaz) , gece yarısı (siyah), mavi hangisi daha şık beyaz leke tutmazmı kılıfsız ? pembe olmaz mı bozarmı
Yıldız ışığı en iyisi, leke tutar mı bilmiyorum.yıldız ışığı (beyaz) , gece yarısı (siyah), mavi hangisi daha şık beyaz leke tutmazmı kılıfsız ? pembe olmaz mı bozarmı
Ben kendim almış olsam siyah alırdım siyaha biraz zaafım var sayılır zaten.Siz alacağınızdan sizin seçmeniz daha mantıklıyıldız ışığı (beyaz) , gece yarısı (siyah), mavi hangisi daha şık beyaz leke tutmazmı kılıfsız ? pembe olmaz mı bozarmı
sanane bilader hayırdır sana ne oluyor istediğim kadar konu açarım sana mı battı ikile bidah benim konuma yorum yapma.hocam dk başı konu açıyorsunuz yok öyle mi böylemi sonra diyorsunuz o şarj buna olur mu bu buna olur mu sonra diyorsunuz 12 almaya karar verdim sonra 13 kılıf önerisi konusu açıyorsunuz bir tane konu altında toplayın şu soruları.
teşekkürler değişik isimliYıldız ışığı en iyisi, leke tutar mı bilmiyorum.
bırak allah aşkına almayacağın telefonun alacakmış gibi yapıyorsun hava atmak için. telefonu alacak olsan sanki buradakilerin dediği renge göre alacaksın.sanane bilader hayırdır sana ne oluyor istediğim kadar konu açarım sana mı battı ikile bidah benim konuma yorum yapma.
Rica ederimsanane bilader hayırdır sana ne oluyor istediğim kadar konu açarım sana mı battı ikile bidah benim konuma yorum yapma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler değişik isimli
Mavi harbi çok şık.Daha yeni aldım mavi en iyisi
coktan aldım zaten de bana karısamazsın annem misin sen ayolbırak allah aşkına almayacağın telefonun alacakmış gibi yapıyorsun hava atmak için. telefonu alacak olsan sanki buradakilerin dediği renge göre alacaksın.
herkes mavi diyor ya allah allahMavi harbi çok şık.
Bendeki 12 mavi güzel bence yanicoktan aldım zaten de bana karısamazsın annem misin sen ayol
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkes mavi diyor ya allah allah
aynen çoktan aldın renk önerisi istiyorsun :d bir dediğin diğerini tutmuyor.coktan aldım zaten de bana karısamazsın annem misin sen ayol