Neler Yeni

iphone 13 renk öneri.

softnex

80+
yıldız ışığı (beyaz) , gece yarısı (siyah), mavi hangisi daha şık beyaz leke tutmazmı kılıfsız ? pembe olmaz mı bozarmı :p

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,154
İsim
Oğuz Oğuz

şahin doğan

80+ Platinum
hocam dk başı konu açıyorsunuz yok öyle mi böylemi sonra diyorsunuz o şarj buna olur mu bu buna olur mu sonra diyorsunuz 12 almaya karar verdim sonra 13 kılıf önerisi konusu açıyorsunuz bir tane konu altında toplayın şu soruları.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
yıldız ışığı (beyaz) , gece yarısı (siyah), mavi hangisi daha şık beyaz leke tutmazmı kılıfsız ? pembe olmaz mı bozarmı :p
Ben kendim almış olsam siyah alırdım siyaha biraz zaafım var sayılır zaten.Siz alacağınızdan sizin seçmeniz daha mantıklı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Daha yeni aldım mavi en iyisi

softnex

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
hocam dk başı konu açıyorsunuz yok öyle mi böylemi sonra diyorsunuz o şarj buna olur mu bu buna olur mu sonra diyorsunuz 12 almaya karar verdim sonra 13 kılıf önerisi konusu açıyorsunuz bir tane konu altında toplayın şu soruları.
sanane bilader hayırdır sana ne oluyor istediğim kadar konu açarım sana mı battı ikile bidah benim konuma yorum yapma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıldız ışığı en iyisi, leke tutar mı bilmiyorum.
teşekkürler değişik isimli

şahin doğan

80+ Platinum
sanane bilader hayırdır sana ne oluyor istediğim kadar konu açarım sana mı battı ikile bidah benim konuma yorum yapma.
bırak allah aşkına almayacağın telefonun alacakmış gibi yapıyorsun hava atmak için. telefonu alacak olsan sanki buradakilerin dediği renge göre alacaksın.

softnex

80+

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,154
İsim
Oğuz Oğuz
coktan aldım zaten de bana karısamazsın annem misin sen ayol
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes mavi diyor ya allah allah :)