harbiden hiç bir fark yokmuş neredeysearadaki farkın saçmalığını şuradan anlayabilirsiniz hocam https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/716503-802290/apple-iphone-13_apple-iphone-14/
fark yok sadece biri 13 biri 14Elimde 36k var 13 almayı düşünüyordum ama 14 de almak istiyorum herkes aradaki fiyat farkına değmez diyor ama daha fazla güncelleme alır diye düşünüyorum sizce 14 almaya değermi
yapıştır 13ü değmez farkaElimde 36k var 13 almayı düşünüyordum ama 14 de almak istiyorum herkes aradaki fiyat farkına değmez diyor ama daha fazla güncelleme alır diye düşünüyorum sizce 14 almaya değermi
ios kullanmak istiyosan alınabilinecek bi sseçenek se3mü alsın adamikisi de alınmaz
O fiyqtta 14T Pro varios kullanmak istiyosan alınabilinecek bi sseçenek se3mü alsın adam![]()
Alabiliyorsan 13 pro al sıfır almıyacaksan Yenilenmiş bak 40-44 arası 13 proElimde 36k var 13 almayı düşünüyordum ama 14 de almak istiyorum herkes aradaki fiyat farkına değmez diyor ama daha fazla güncelleme alır diye düşünüyorum sizce 14 almaya değermi