mattia3120
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
pil döngüsü 765
pil sağlığı %87
ekran süresi 7 8 saat iyi ?
pil sağlığı %87
ekran süresi 7 8 saat iyi ?
3.5 yıllık cihazın %87 pilde oluşu nimet bence. Bir süre kullanıp sonra 4.800 TL'ye servisten değiştirmek bile mantıklı. Benim 14 Pro da %76 seviyesinde. %70'e dayandığında TROY'a gidip değiştireceğim. Yenisini almaya lüzum yokAynı cihaz var %74 pil oranıyla aynı ekran sürelerini görüyorum. Cihaz mükemmel ama pili leş bence.
Bende bu cihaz gittiği kadar bunu kullanıcam. Ama şunu söyleyim size kameralar yavaş yavaş cırtlamaya başladı. Özellikle ilk aldığımda çektiğim gece çekimleriyle şuan ki çektiğim fotoğrafların kaliteleri arasında dağlar kadar fark var. Bu zamana kadar tüm cihazlarım nerden baksanız apple oldu. Ama bi sonraki telefonu mu Samsungun Z Flip serilerinden seçicem sanırım.3.5 yıllık cihazın %87 pilde oluşu nimet bence. Bir süre kullanıp sonra 4.800 TL'ye servisten değiştirmek bile mantıklı. Benim 14 Pro da %76 seviyesinde. %70'e dayandığında TROY'a gidip değiştireceğim. Yenisini almaya lüzum yok14 Pro ve Pro Max cidden güzel telefonlar.
Geçmeyi düşündüğünüz telefon da gayet güzel. Dediğinin doğruluğundan emin değilim, bazen bana da eskiye nazaran daha kötü çekiyor gibi geliyor. Belki yeni modelleri gördüğümüz için de olabilir.Bende bu cihaz gittiği kadar bunu kullanıcam. Ama şunu söyleyim size kameralar yavaş yavaş cırtlamaya başladı. Özellikle ilk aldığımda çektiğim gece çekimleriyle şuan ki çektiğim fotoğrafların kaliteleri arasında dağlar kadar fark var. Bu zamana kadar tüm cihazlarım nerden baksanız apple oldu. Ama bi sonraki telefonu mu Samsungun Z Flip serilerinden seçicem sanırım.
Hocam yok ya kesin bilgi. Telefon zaman geçtikçe yıpranıyo özellikle kamerası. Yani yakın arkadaşımla beraber aldığımdan 1 değil 2 kişilik tecrübeyle konusuyorum. Artık güncellemeyle mi eskitiyolar yoksa kullanımdan dolayı mı eskiyo bilmiyorum ama kamerası suanda 6/10 performansla çalısıyo suanda.Geçmeyi düşündüğünüz telefon da gayet güzel. Dediğinin doğruluğundan emin değilim, bazen bana da eskiye nazaran daha kötü çekiyor gibi geliyor. Belki yeni modelleri gördüğümüz için de olabilir.