Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,507
güzel trollemiş herkesi
Yalan söylüyor. Ban yedi zaten. Çok ağır küfür etti foyası ortaya çıkınca adminler sildi herhalde ss aldım ama. Mahkemeye vereceğim. 125 bini var mı yok mu görürürüz.güzel trollemiş herkesi
kardeşim sen telefonu sadece bir yıllık mı alıyorsunHayır denizlide okumuyorumVe evet alamadım indirimli şampuanımı
![]()
insanların parası olup olmadığı bizi ilgilendirmez trolmüş ban yedi bitti küfür ettiği için dava edeceksen edebilirsinYalan söylüyor. Ban yedi zaten. Çok ağır küfür etti foyası ortaya çıkınca adminler sildi herhalde ss aldım ama. Mahkemeye vereceğim. 125 bini var mı yok mu görürürüz.
Parası olup olmaması umrumda bile değil.Burada parası varmış gibi milleti aşağılamas ve hakaret etmesi sorun. Ettiği küfürlerden ötürü mahkemeye vereceğim. Mesajları silindi.SS lerini aldım. Mahkemede hesaplaşıcaz.kardeşim sen telefonu sadece bir yıllık mı alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
insanların parası olup olmadığı bizi ilgilendirmez trolmüş ban yedi bitti küfür ettiği için dava edeceksen edebilirsin
ya madem çok zenginler neden bu foruma yazıyolar gidin en pahalı hangisisyse onu alınşöyle trol konu açmaktan zevkmi alıyorlar anlamadım en zengin sizsiniz kardeşim
hocam fena patlatmışsınız helal olsun.Denizlide okumuyor musun? Orta altı kalitede bir yer. Sordum ne yazıyorsun diye ne var? Atarlı cevaba gerek yok. Alamadın mı indimli şampuanını
Alıntıyı görüntüle
Sağolun hocam avukat arkadaşlarım da var. Vereyim kendisi uğraşsın. Aklı başına gelsin.@donanimci98 Şirket avukatı var dilersen yönlendirebilirim yardımcı olacaktır. Özelden ulaşabilirsin![]()
Mantıklı falan değil. İsrafimkan varsa her zaman bir sonraki seriye geçmek mantıklı.