öyle olcaklaa bi yerde gördüm ac oyunları gibi üst oyunları oynatabilecek diyor yani bi el konsolu gibi öyleyse bayağı iyidir
telefondan mı? mobile nası portlanacakmışlaa bi yerde gördüm ac oyunları gibi üst oyunları oynatabilecek diyor yani bi el konsolu gibi öyleyse bayağı iyidir
15 pro için daha fazla çalışmam lazımmış
5 mi ben 20 gördüm 20 olan kablosuz mu35w ne yil 2024 olucak
Birbirini-gosteren-spiderman.jpg
Para Sömürme 15Dostlar bildiğiniz üzere Apple;
iPhone 15, Watch 9 ve yeni nesil AirPods ürünlerini tanıttı.
iPhone 15 serisinde yapılan radikal değişiklikler başlıca: USB-C güç girişli olması ve ekran parlaklığının 2000 Nit seviyesine çıkartılması oldu ayrıca iPhone 14 serisinde kullanılan A16 Bionic çip kullanıldı.
• Dynamic Island artık havayolu bilgileri de dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik barındırıyor. 15 serisi, Apple'ın 6,1 inç ve Ultra modeli için 6,7 inç boyutundaki Super Retina XDR ekranına sahip olacak. Öte yandan iPhone 15'in mat cama sahip bir arka yüzü bulunacak.
• Düşünceleriniz neler?
Fiyatlar, özellikler, tatmin ettimi?, tutarmı?, alınır mı? vb...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1. nesil, 15 ve 15 plus'a dynamic island gelmesi iyi oldu bence. Ben böyle bir yenilik sızılana kadar beklemiyordum. Dynamic Island'ı, 3 kamerada olduğu gibi pro serisinin ayırt edici özelliği olarak görüyordum.Artık 1 nesilde değişen cihaz yok. Samsung S20'den beri aynı mesela. Apple'da 11'den beri.