IPhone 15 mi iPhone 16 mi

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
644
Herkese merhaba
agalar yeni telefon alıcam 12 13 yildir android kullanıyorum şuanki telefonum s20fe ve özellik bakımından iPhoneden iyi gibi gözükse de çoğu androidin yetersiz olduğunu düşünüyorum tartışmaya gerek yok sadece kendi fikrim sizce hangisi f/p açısından daha mantıklı iPhone 15 için 2 ay çalışmam yeterli ama 1 ay daha çalışmam sonucunda almama değecekse 1 ay daha beklerim sizce ne yapmalıyım?

Şu an en iyisi 16 Pro Max. Daha kötüsünü niye tercih edeceksin? Biraz daha tasarruf et pişman olma.

Şu an en iyisi 16 Pro Max. Daha kötüsünü niye tercih edeceksin? Biraz daha tasarruf et pişman olma.
3 ay çalışsam alacağım telefon 16, bende biliyorum en iyi tercih olabilecdgini ama 100 küsür bin tl için baya bir süre çalışmam gerekiyor şartlar böyle maalesef hem sorum 15 mi 16 mı yapmanız gereken başka bir model önermek değil ikisinden birini tercih etmenizdi

normalde yapay zeka var diye iphone 16 denilir ama 1 ay fazladan çalışmana gerek yok bence çalışacaksan da parasını ye o ayın 🫢
Apple intelligence türkçe dil desteği yok. Yapay zeka da dandik. 16 pro max kullanıyorum aldığıma pişman değilim çünkü alma amacım şu özellik bu özellik olsun diye değildi tamamen imaj için aldım. İnsanlar trde apple apple diye ölmeseydi gider s24 ultra alırdım.

Apple intelligence türkçe dil desteği yok. Yapay zeka da dandik. 16 pro max kullanıyorum aldığıma pişman değilim çünkü alma amacım şu özellik bu özellik olsun diye değildi tamamen imaj için aldım. İnsanlar trde apple apple diye ölmeseydi gider s24 ultra alırdım.
tamam 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yapay zeka muhabbeti sadece ingilizce içinmiş sanırım o kadar düzeyde bir ingilizcem yok yanlışım varsa düzeltin
türkçeye çıkacak hocam merak etmeyin

İkiside değil. S25

İkiside değil. S25
Anlama konusunda sorunun var galiba her iphone konusunda zamzung diyorsun adam sana bu fiyata nr almalıyım diye sormuyor 15 mi 16 mı diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre 16 daha mantıklı 1 ay daha çalış 1 yıl daha fazla güncelleme al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,427
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri