Neler Yeni

Yardım İphone 15 pro max VS İphone 14 pro max VS Samsung S23

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Beyler bütçe 30 k civarı yurtdışı iphone 14 pro max veya 15 pro max 256 gb 30k civarı fiyatı alırsam kayıtsız kullanıcam 4 ay fiziksel simle 4 ayda e simle kalan 4 ayıda elimde iphone 7 var hattı ona takıp aynı ıclouda bağlicam 2 telefonla gezecem
yada tr den 30k ya S23 256 gb alacağım sizce hangisi yapılmalı. yurtdışı kayıtsız kullananlar varsa deneyimlerinden bahsedebilirmi sorun yaşarmıyım.

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Net 14 Pro Max. Rakip değiller. YD olmasına rağmen 14 Pro Max.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
S23 ondan iyi değildir ama s23 ultra rakip olarak görülebilir. Veya biraz daha bekle i15 veya s24 bekle

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
kaydedebilirsen iphone tabii ki 2 adet aynı model aynı renk telefonu tek imei kayıt ücretine kaydettirebilenler varmış. Yani aynı renk bi yurtdışı 14 pro max kullanan birini bulup ikinizde kaydettirebiliyosunuz bu durumda 20k kayıt ücreti ikiye bölünüyor. Yani eğer dedikleri doğruysa yapabiliyolarsa kesinlikle iphone ama yurtdışı iphone alıp kulladığında kaydettirene kadar sürekli acaba kapanır mı acaba kayıt ücreti artar mı gibi gibi düşüncelerden kaçamıyosun buda cidden sinir bozucu yani. Yurtdışı iphone seçeneğinin altında yatan bunlar gerisi sana kalmış
Beyler bütçe 30 k yurtdışı iphone 14 pro max 256 gb 30k fiyatı alırsam kayıtsız kullanıcam 4 ay fiziksel simle 4 ayda e simle kalan 4 ayıda elimde iphone 7 var hattı ona takıp aynı ıclouda bağlicam 2 telefonla gezecem
yada tr den 30k ya S23 256 gb alacağım sizce hangisi yapılmalı. yurtdışı kayıtsız kullananlar varsa deneyimlerinden bahsedebilirmi sorun yaşarmıyım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Arkadaşlar bilmenizi istiyorum ki belki şuan fiyat olarak S22 S23 İphone 11 12 civarlarında daha iyi işler yapabilir ancak zamanla onlar kasım kasım kasılırken iPhone sahipleri yüzlerinde bir gülümseme ile gülecektir. :)

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaydedebilirsen iphone tabii ki 2 adet aynı model aynı renk telefonu tek imei kayıt ücretine kaydettirebilenler varmış. Yani aynı renk bi yurtdışı 14 pro max kullanan birini bulup ikinizde kaydettirebiliyosunuz bu durumda 20k kayıt ücreti ikiye bölünüyor. Yani eğer dedikleri doğruysa yapabiliyolarsa kesinlikle iphone ama yurtdışı iphone alıp kulladığında kaydettirene kadar sürekli acaba kapanır mı acaba kayıt ücreti artar mı gibi gibi düşüncelerden kaçamıyosun buda cidden sinir bozucu yani. Yurtdışı iphone seçeneğinin altında yatan bunlar gerisi sana kalmış
hocam kuzenimde var 14 pro max aynı renk alırız sıkıntı değil oda yurtdışı aldı kayıt ettirdi 6k ya zamanında ama dediğini hiç duymadım nasıl yapılıyor varmı araştırabileceğim biyer eğer önceden kayıt edilmiş cihaz olmazsa bi arkadaşımda almak istiyordu birlikte alıp kayıtta ettirebiliriz varsa öyle bir olay

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro max ile düz 23 ü karşılaştırmak biraz garip olmuş.
hocam fiyat olarak aynılar biri yurt içi biri yurtdışı kayıtsız olacak ondan karşılaştırıyoruz yoksa rakip bile olamazlar

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
pro max tokadı vurur hem bi gün satarsan aldıgından fazlasına bile satabilirsin dolar gibi degere biniyor namıssız

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
pro max tokadı vurur hem bi gün satarsan aldıgından fazlasına bile satabilirsin dolar gibi degere biniyor namıssız
kayıtsız hocam satılmaz kolay kolay kayıt ettirmedikçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışı alınmaz alıyorsanda kayıt yaptırmalısın. Yarın bir karar çıkar 4/4 kullanma olayı 2/2ye düşürülür iphone 7 ile gezer durursun.
hocam aklımda şu var 30k ya alıp bi süre kullanıp eğer kayıt ücretine zam haberi yada kullanım süresi azalma durumu gelirse direkt kayıt ettirrim ağustos sonunda arkadaşım kıbrıstan geldi geldikten 1 yıl sonrasına kadar kayıt ettirme vakti var onun üzerine 20 k verip kayıt ettirrim ozamana kadar 20k ayarlarım yani 50k ya gelmiş olur telefon komple 256gb pro maxin piyasası 65 70k şuan 15 20k yine kar ama karar veremedim işte siz ne yapardınız bu durumda

Son düzenleme:

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
hocam kuzenimde var 14 pro max aynı renk alırız sıkıntı değil oda yurtdışı aldı kayıt ettirdi 6k ya zamanında ama dediğini hiç duymadım nasıl yapılıyor varmı araştırabileceğim biyer eğer önceden kayıt edilmiş cihaz olmazsa bi arkadaşımda almak istiyordu birlikte alıp kayıtta ettirebiliriz varsa öyle bir olay
vallahi bende bilmiyorum nasıl yapıyolar. birkaç kişi bana bu teklifle yaparım diye geldi ama işin sonunda ne oluyor bilmiyorum sor bi etrafına bilen varmıymış

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Top Bottom