Neler Yeni

Yardım İphone 15 pro max VS İphone 14 pro max VS Samsung S23

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Düşmez fiyatlar daha da artacak ama ocaktan sonra artık öyle al sat yapayım telefon 120bin TL olur filan hikaye olacak. Asgari ücrete zam gelmeyecek ocaktan sonra.
hocam tabii ki fiyat düşmez sadece ilk ay normal fiyatından 200 300 dolar fazlaya satarlar yd getirenler, yıl sonuna kadar dolar olarak normal fiyatına yaklaşır.

thexlone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Batuhan
Aktif olarak S23-256GB modelini kullanmaktayım. Aklında soru varsa sorabilirsin.
14Pro Max ile kıyaslanacak seviyede değil ancak IOS takıntın yoksa üzmez.
Ben İph11 den S23e geçtim. Telefon kullandığımı şuan hissediyorum. Stabilite çok iyi. Kamerası Düz iph13-14 ler ile kafa kafaya yarışıyor. Şarjı bir günü rahat çıkarıyor. Ekran kalitesi olarak çok önde.
ticari açıdan iphone kadar piyasa yapmıyor sadece.
Ayrıca NFC ödeme özelliğini aktif olarak kullandığım için iphone burada geride kalıyor.

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Bende aynı ikilemde kalmıştım ama yurt dışı S23 Ultra aldım kargoda geliyor şuan.

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Bende aynı ikilemde kalmıştım ama yurt dışı S23 Ultra aldım kargoda geliyor şuan.
hocam yd alacaksam zaten kesin iphone alırım yd fiyatları samsungla aynı diye biliyorum ki 15 leri bekliyorum yd olarak alacam gibi siz kaça aldınız s23 ultrayı ve kaç gb

Son düzenleme:

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
kanka 15 pro varken başka bi telefon bakmayın bence
az önce gördüm bütçeyi ben ya yd s23 ultra alırdım ya da 2 telle gezerdim 20k bulunca pasaporta kayıt yapardım

• Beğen

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
15 pro max

• Beğen

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
kanka 15 pro varken başka bi telefon bakmayın bence
az önce gördüm bütçeyi ben ya yd s23 ultra alırdım ya da 2 telle gezerdim 20k bulunca pasaporta kayıt yapardım
bende öyle düşünüyorum hocam max 30-35 k ya artık ne gelirse 15 pro yada pro max fiyatlar 35 den fazlaysa 14 pro max alırım 30k fiyatı var ekim ayı ortasında alacağım kayıt içinse yıl sonuna kadar zam gelmexse kayıt edebilirim yoksa 4 ay çift telefon

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
hocam yd alacaksam zaten kesin iphone alırım yd fiyatları samsungla aynı diye biliyorum ki 15 leri bekliyorum yd olarak alacam gibi siz kaça aldınız s23 ultrayı ve kaç gb
Kayıt dahil 29,250 aldım (adaptör kılıf vs de dahil)
12 GB RAM (TR dekiler 8 GB RAMLİ)
256 GB hafıza

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Evet. Server Kayıt diye geçiyor. 150 200 dolar civarı kayıt ücretleri.
Server kayıt olayı deneyimlerini aktarırsan sevinirim ben de merak ediyorum o konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yd15pm alsak pasaport kayıt için nereye gidebiliriz en az maliyetli toplam kaç TL tutar acaba. Trdeki ile ne kadar fiyat farkı olur garanti için değer mi

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Server kayıt olayı deneyimlerini aktarırsan sevinirim ben de merak ediyorum o konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yd15pm alsak pasaport kayıt için nereye gidebiliriz en az maliyetli toplam kaç TL tutar acaba. Trdeki ile ne kadar fiyat farkı olur garanti için değer mi
Telefon elime geçmedi henüz kargoda. Gelince birkaç ay kullanıp unutmazsam yazarım buraya.

Top Bottom