iPhone 16 beklenir mi?

Acele yok, birkaç nesil eski bir cihazdan yenisine geçilecek işte. Tabi fiyat farkı da baya olur büyük ihtimalle yani beklesek ayrı dert beklemesek ayrı dert 😂
YD de olmaz. TR de 100K dan çıkar herhalde 16 PM

Bugün Apple stroe fiyatları güncellenebilir.
Şuan maks iPhone fiyatı (15 Pro Max 1TB) Apple sitesinde 108K iken popüler mağaza ve internet sitelerinde 90K falan cihaz.

Şimdi 16 Pro Max çıksa Apple fiyatı 130K olsa mağazalar indirim yapmasa çok fark olur sanırım. Ama biraz beklesek belki fiyat yine düşer bilmiyorum kısacası 😂
Post automatically merged:

Bugün Apple stroe fiyatları güncellenebilir.
%100 güncellenir lansman var. Ama ne kadar oynar bilmiyorum indirim bile gelebilir dolar stabil diye 😅

İşlemci var, ya ne bekliyorsunuz anlamıyorum

2 ay sonra donma garantili
2 ay sonra donma garanti dediğini gördükten sonra bir şey diyemiyorum. Sözün bittiği yer. Fanboyluğunuzu bu kadar belli etmeyin

S23 kullandım 1 yılını doldurdu arkadaşımda var galeride kasıyor Asphalt 9 da drop yiyor yazılımı oyun oynamaya el verişli değil xioami alırım çok daha iyidir
Komikti. Cidden komik

Şuan maks iPhone fiyatı (15 Pro Max 1TB) Apple sitesinde 108K iken popüler mağaza ve internet sitelerinde 90K falan cihaz.

Şimdi 16 Pro Max çıksa Apple fiyatı 130K olsa mağazalar indirim yapmasa çok fark olur sanırım. Ama biraz beklesek belki fiyat yine düşer bilmiyorum kısacası 😂

%100 güncellenir lansman var. Ama ne kadar oynar bilmiyorum indirim bile gelebilir dolar stabil diye 😅
Lansman bitmiş bile galiba

7 ay beklemişken 5 ay daha beklersin iPhone 16 alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri