azgin.avrenli
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
İmzanda sadece 1660s gözüküyor ondan dolayı dedim.Victus 16 4050 laptop
1660super masaüstü var knka tel lazim ne pcsi![]()
İmzanda sadece 1660s gözüküyor ondan dolayı dedim.Victus 16 4050 laptop
1660super masaüstü var knka tel lazim ne pcsi![]()
hocam orda abarttım biraz ama kötülenecek bir işlemci değil millet kaçak redmi gibi düşünüyor samsung u hele snapdragon 8 gen 2 lere laf atanlara patlıyorum o paraya o performansı verecek cihaz yok tabi tasarımı benim hoşuma gitmiyorStabilite olarak A13>8 Gen 2 bence de. Tabi iOSun da etkisi vardır ama öyle maalesef.
Ama 8 Gen 2 de donma kasma yapacak işlemci değil, sadece oyun performansı kötü biraz.
hocam sende en son s23 fe vardı
Bak buna daha çok güldüm hahahha 14 pro max kullanıyorum ve düz model iphone kullanmak yerine gider samsung alırımEn azından senin gibi iPhone kullanmadan iPhone'a sallamıyorum.pu hahahaha
Git al sen.Bak buna daha çok güldüm hahahha 14 pro max kullanıyorum ve düz model iphone kullanmak yerine gider samsung alırım![]()
Hocam onu iade ettim gibi oldu. Yazın alacağım yeni telefon.hocam sende en son s23 fe vardı
Param yetmeyip düz model alcak olsam alırım zaten sen git oppo kullanGit al sen.
Oppo dediğin çoğu Samsung'dan iyi ama neyse... Senle tartışmaya girmeyeceğim.Param yetmeyip düz model alcak olsam alırım zaten sen git oppo kullan
iPhone 13'ten sonra yeni bir şey gelmedi sanırım pek, hatta 12 bile diyebiliriz di mi?beklenmez + çok bi özellik farkı olmucak
S23 Ultra akar bu aradaDüz model iphone kullanan iphone kullanıyom demesin ya batarya leş ekran 60hz at çöpe gitsin aynı paraya taş gibi s23 ultra var
Oppo Poppo ne bu tuvalet kağıdı markası mıOppo dediğin çoğu Samsung'dan iyi ama neyse... Senle tartışmaya girmeyeceğim.
Öyle valla yazık düz modele o parayı bayılmakiPhone 13'ten sonra yeni bir şey gelmedi sanırım pek, hatta 12 bile diyebiliriz di mi?
S23 Ultra akar bu arada
Oppo Poppo ne bu tuvalet kağıdı markası mı
Post automatically merged:
Öyle valla yazık düz modele o parayı bayılmak
Oppo Poppo alAlıntıyı görüntüle
Samsung nerede?
Listede S23FE ve Xiaomi gördüğüm an bakmayı bıraktım. Şimdi de seni engelliyorum.Oppo Poppo alAlıntıyı görüntüle
Listenin sonu bütçeye göre engelle oppo abiğListede S23FE ve Xiaomi gördüğüm an bakmayı bıraktım. Şimdi de seni engelliyorum.