Neler Yeni

IPhone 16 Pro Max VS S25 Ultra Hangisi Alınır?

Hangisi

• Oy kullanan toplam üye
    25

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
Bütçe
120000
Merhaba arkadaşlar ben iki markayıda seviyorum ve herhangi spesifik bir ihtiyacım yok ikiside en top level cihazlar olduğu için ihtiyacımı karşılayacaktır, fakat tek ve bir o kadarda hayati bir şartım var, Uzun süreli olması.

İki cihazdan birini alacağım ve en az 8,10 yıl kullanmayı düşünüyorum, merak ettiğim hangi cihaz daha uzun ömürlü? Uzun vadede ciddi performans kaybı yaratırlar mı? Beni 10 yıl götürebilecek cihazlar mı?

Oyun oynamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ramazan Baygara
Merhaba arkadaşlar ben iki markayıda seviyorum ve herhangi spesifik bir ihtiyacım yok ikiside en top level cihazlar olduğu için ihtiyacımı karşılayacaktır, fakat tek ve bir o kadarda hayati bir şartım var, Uzun süreli olması.

İki cihazdan birini alacağım ve en az 8,10 yıl kullanmayı düşünüyorum, merak ettiğim hangi cihaz daha uzun ömürlü? Uzun vadede ciddi performans kaybı yaratırlar mı? Beni 10 yıl götürebilecek cihazlar mı?

Oyun oynamıyorum
Normalde Samsung derdim ama uzun yıllar götürsün istediğin için iPhone al Samsung o kadar stabil calismas performans düşüşü olur

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Sercan SAYİT
Hiç bir cihaz 10 yıl sizi götürmez, ara ara pil değişimi vs yapılması şart olacağı gibi bu firmalar yazılımsal olarak eski cihazlarını yavaşlatarak yenilerini aldırmaya zorluyor. Bence iPhone 16PM daha uzun kullanım süresi sunacaktır.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Burak
Savas baslasin. S24 Ultra kullanicisi olarak uzun vadede oyumu iPhone 'a veririm.
Arayuz, uygulama optimizasyonu daha iyi.

Android'de ise APK kurmak ve acik kaynak kodlu olmasindan dolayi hemen hemen her seyi yapabilme avantaji var. Ornegin Youtube Premium 'a para vermiyorum.

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Savas baslasin. S24 Ultra kullanicisi olarak uzun vadede oyumu iPhone 'a veririm.
Arayuz, uygulama optimizasyonu daha iyi.

Android'de ise APK kurmak ve acik kaynak kodlu olmasindan dolayi hemen hemen her seyi yapabilme avantaji var. Ornegin Youtube Premium 'a para vermiyorum.
S24 ultra sizi ne gibi bir konuda rahatsız etti?

Golf 4 R32

80+ Silver
S25 ultra tercih ederdim ben

Oyun oynamasanız bile eğer ülkemize snapdragon 8 elite ile beraber gelirse kesinlikle onerim s25 ultra olacaktır.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda

Oyun oynamıyorum.
ikisinide alma boşa çöpe para

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda
Birde Samsung'u yurt dışından alıp imei atma imkanı var değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok fazla kaçak Xiaomi aldım canıma tak etti artık.
emin ol oda aynı isi gorecek buda. sırf kamera icin alıcagına profesyonel ust duzey el kamerasi alırsın cok daha ucuz bir meblaya boyle dusun

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
ozan başaran
snapdragon 8 elite kusursuz bir işlemci olacak iphone 16 pro max falan s25 ultranın baya gerisinde kalacaktır. s25 ultrayı temiz kullanırsanız 8 10 yıl rahatlıkla kullanırsınız. iphone eski nesil telefonlarını öldüren bir marka 16 pro maxin güncelleme desteğini tahminimce 9-10 senenin sonunda keseceklerdir. s25 ultra alırsanız hem daha kaliteli bir kamera hem daha kaliteli bir işlemci hem daha kaliteli bir ekran hem de güncelleme desteği bittiği vakit custom romlarla birkaç sene daha kullanabilme avantajınız olur, o yüzden ben s25 ultrayı tercih ederdim

Top Bottom