RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,480
Xiaomi 15 olabilir fiyatı da göz önüne alırsak
Karma bir seçim olmuş ultra da var pro da var düz model de var bu listede seçim yapmak zor kompakt tasarım hafiflik elite işlemci vs 15 al geç diyebilirim lakin gerçek bir amiral isteniyor ise 15 ultra tercih edilebilir 16 pro vs tepe seviye cihaz değil bu seviye de kamera ve donanım konuşur 16 ailesi ne yazık ki Çinli amiraller ile yarışır düzeyde değil rakipleri Samsung sadece al birini vur ötekineMerhaba değerli forum üyeleri. Değerli fikirlerinize ve kullanıcı deneyimlerinize çok ihtiyacım var.
Mevcut telefonumu (POCO F3) güncellemeyi düşünüyorum. Ve altdaki cihazlar arasında seçim karşısında kaldım. Sizce uzun ömürlü (en az 5 yıl) kullanım için fiyat performans bakımından hangisi daha mantıklı? Oyun oynayan birisi değilim, kamerası söz konusu bile değil. Sadece günlük kullanım olacaktır. İçerik üreticisi de değilim. Ek olarak küçük ekran olması açısından ip16pro ve xiaomi 15 önceliğim.
Sadece her 2 cihazda da Aklıma takılan durumlar var. Mesala ip 16proda 128gb uzun vadede yeterli olurmu. Depolama konusunda fala yer kullanan biri değilim. Şuanki cihazım 128 gb. 4 yıldır kullanmama rağmen hayla %40-ı boş. ve yer tutab şey sadece uygulamalar.
Diğer yandan Xiaomi 15 in HyperOS sistemi kafamı karıştrıyor. Stabilmi şuan: Benim cihaz 1.0.3 de kaldığı için bazen takılmalar felan olduğu için artık kullanımı zorlaştrıyor. onun için diğer cihazlar içinde 25 ultra alternativim oldu.
Sizin fikrinzce sadece günlük kullanım ve sosial medya için hangisini tercih etmeliyim uzun vadede?
NOT: Azerbaycanda yaşıyorum. Onun için alternativlerim çok yok. OnePlus ve benzer cihazlara erişimim zor.
Önceliyim kompakt olması cihazın. Yoksa Plus ya Max modeli yerine direk s25u alarım. Sadece sanırım Androidden skıldım, birazda ios kullanmak istyorum. şarj konusu benim için sorun değil. Ev iş derken telefonla sadece yolda geçirdiğim 1.5 saat süre takılıyorum. telefonda dizi filim izlemyorum. Zamanım olursa gün içinde maks 1 saat felan tiktokda takılyorum. onun için kompkt cihaz istyorum. Sadece s25 ultra çok kafamı karştryor. 256gb sürümü bizim burda ip15pro 128gb sürmüylə aynı fiyat.Kral zamanında 15 pro aldım ağustos ayı diyim 2 ay içinde elimden çıkarttım cihazı.şarj dayanmıyor mübarek powerla dolaşmak zorunda mıyım. 1 hafta önce s25 ultra aldım çıktığından beri takip ediyorum, iphome 16 serisinidr takip ediyorum. Yapıştırdım s25 ultrayı mükemmel cihaz. Kamera, hız, kişiselleştirme bence çok iyi. Siri gibi hızlı olmasada hey google servisini kullanıyorum. Kalemide çıkartıp bişiyler yapasın geliyo ve aşırı zevkli. Öneririm s25 ultrayı. Ama ben iphone serisi istiyorum diyorsan ya plus yada pro max al derim o da şarj muhabbettinden. O kadar ğara veriyoruz ve şarjı bi zahmet dayansın abi. Bunum şarjı 1.5 gidiyor zorlasam 2 gün gider belki o yüzdwn memnunum. Telefonda da bişiyler izlemek aşırı zevkli bu ara. Dizi izlerken genelde pc den izlerim çift 2 k monitörüm var ama bundaz izlemekte aşırı keyifli. Sosyal medyada story pikselleşmeside yok en çok korkttuğum buydu ama gönül rahatlıyla söyleyebilirim ki yok
Hocam cihaz gayet kompakt ama siz bilirsiniz gene. Gönlünüzdekini alın derim pişman olmayın keşke bunu aldaydım demeyinÖnceliyim kompakt olması cihazın. Yoksa Plus ya Max modeli yerine direk s25u alarım. Sadece sanırım Androidden skıldım, birazda ios kullanmak istyorum. şarj konusu benim için sorun değil. Ev iş derken telefonla sadece yolda geçirdiğim 1.5 saat süre takılıyorum. telefonda dizi filim izlemyorum. Zamanım olursa gün içinde maks 1 saat felan tiktokda takılyorum. onun için kompkt cihaz istyorum. Sadece s25 ultra çok kafamı karştryor. 256gb sürümü bizim burda ip15pro 128gb sürmüylə aynı fiyat.
Hayırlı olsun.Fikir bildiren her kese teşekkür ederim. Bütceyi de göz önünde bulundurarak Xiaomi 15 aldım. İnşallah sorun çıkarmaz uzun vadede. tekrar sağolun.
Çok sağol.Hayırlı olsun.
İllaki fark vardır. Amma üstede bi kaç kez belirtmişdim. Ben teknoloji delisi değilim.S24 Ultra ile 25 arasında fark var mı ya? Xiaomi çok daha mantıklı gibi