İphone 16 Pro Pil sorunu

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle Merhaba. 3 ay önce İphone 16 pro sıfır aldım. Telefonu asla ağır kullanmadım günde ortalama 5-6 saat falan. Tüm arkadaşlarımda 14-15-16 modellerinde ilk pil düşüşü 7. ayda falan olmuştu ağır kullanmalarına rağmen. Ben bukadar özenle kulllanırken 20-80 arası kullanırken neden sadece 70. devirde 99% pile düşüyor? İos servisle konuştum normaldir dediler ama bana hiç normal gelmiyor.

Ekler

• IMG_2344.webp
    IMG_2344.webp
    62.7 KB · Hit: 16
Bazen düşmesi durup bir süre sonra patır patır düşebiliyor. Bende 14 Pro var, ilk aldığımda %87'ydi. 6-7 ayda %84'e kadar inip 8-9 ay sabit kaldı. 1 hafta önce 83, 5 gün önce 82, dün de 81 oldu. Seninki zamanında düşüyor, yani cidden normal. Arkadaşların büyük ihtimalle benim yaşadığımı yaşayacak.

Bazen düşmesi durup bir süre sonra patır patır düşebiliyor. Bende 14 Pro var, ilk aldığımda %87'ydi. 6-7 ayda %84'e kadar inip 8-9 ay sabit kaldı. 1 hafta önce 83, 5 gün önce 82, dün de 81 oldu. Seninki zamanında düşüyor, yani cidden normal. Arkadaşların büyük ihtimalle benim yaşadığımı yaşayacak.
Teşekkür ederim hocam, 1-2 yerde okudum Düzenli pil yaptığım için telefon kalibreni anlıyor ona göre zamanında düşürüyir demişti pek inanmamıştım. İnşallah bir problem olmaz ya, Biraz kötü hissettiriyor açıkçası herkeste 7-8 ayda düşüp bende 3. ayda düşmesi

Bendede 16 pro var 412 sarj döngüsünde pil sağlığı %91

200 lerdeyken pil döngüsü %99 daydı pil sağlığım sonra patır patır düştü kendi yani demem o ki fazla takılma keyfine bak telefon seni almadı sen telefonu aldın.

200 lerdeyken pil döngüsü %99 daydı pil sağlığım sonra patır patır düştü kendi yani demem o ki fazla takılma keyfine bak telefon seni almadı sen telefonu aldın.
Son cümle çok iyidi.

Endişelenecek bir durum yok ozaman diyorsunuz yani hocam.😇

Eşyalara çok anlam yüklememek lazım, yarın ne olacağının garantisi yok. Bugünün ve anın keyfini çıkarın.

Son cümle çok iyidi.
eyw cano
Endişelenecek bir durum yok ozaman diyorsunuz yani hocam.😇
kesinlikle ben full 20%80 arası tuttum sarjdayken asla telefon oynamadım telefonu alalı 13 ay oldu dediğim gibi pil döngüsü 412 pil sağlığı 91 hatta her an 90 a düşebilir :) stres yapma düşünmedene de gerek yok benimkide 99 olduğunda 64 lerdeydi pil döngüsü ben önceki telefonlarımdan dolayı tecrübeli olduğum için pek takmadım bu durumu takıncada bir şey değişmiyor takıklığınla kalıyorsun boşver.

Geri