Orjinal 20w şarj adaptörü en saglıklısı
Hocam pardon 40w destekliyormuş sanırım henüz 40w mobil şarj aleti gelmemiş elinizde 20w varsa onunla idare edin büyük ihtimalle 1 ay'a kadar şarj aleti getireceklerini düşünüyorum.Hocam bir de 30 w olan var. Onu alsam daha hızlı dolmasını sağlamaz mı
Hocam pardon 40w destekliyormuş sanırım henüz 40w mobil şarj aleti gelmemiş elinizde 20w varsa onunla idare edin büyük ihtimalle 1 ay'a kadar şarj aleti getireceklerini düşünüyorum.
Öyle yapın ama akşamları şarja takıyorsan pek bir şey farketmezElimde 20W şarj aleti yok maalesef, kötü oldu bu acaba 20 w alıp çıkınca 40 mı alsam
Hocam pardon 40w destekliyormuş sanırım henüz 40w mobil şarj aleti gelmemiş elinizde 20w varsa onunla idare edin büyük ihtimalle 1 ay'a kadar şarj aleti getireceklerini düşünüyorum.
Öyle yapın ama akşamları şarja takıyorsan pek bir şey farketmez
https://amzn.eu/d/7Utbxbo 27w olanı 14pro ve 13 için kullanıyorum memnunum. spigen kaliteli marka zaten
hocam arkadaşına attıgı 67w spigen şarjıda alabilirsiniz , spigen gayet kaliteli bir markadır.Elimde 20W şarj aleti yok maalesef, kötü oldu bu acaba 20 w alıp çıkınca 40 mı alsam
spigen top markalardan biri bu konuda sıkıntı olmaz. orijinal adaptör kullansan bile pil sağlığı eriyecek zaten o konuda dert etme bence.Bu arada farklı kaynaklarda 45W desteklediği yazıyor ama Apple resmi olarak tanıtımda bundan bahsetmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Spigen markasını biliyorum çok kaliteli ama yine de o kadar para vermişken adaptör yüzünden cihaza bir zarar gelsin istemiyorum
hocam arkadaşına attıgı 67w spigen şarjıda alabilirsiniz , spigen gayet kaliteli bir markadır.
spigen top markalardan biri bu konuda sıkıntı olmaz. orijinal adaptör kullansan bile pil sağlığı eriyecek zaten o konuda dert etme bence.
Hocam w işi amper ile alakalı , amperi cihaz maximum destekledigi kadar çeker bir zara vermez , isteseniz 200w lık şarj adaptörüne takın sorun olmaz.Peki bu 65W cihaza bir zarar vermez değil mi 45 destekliyor ya fazla anlamıyorum da bu konulardan
sıkıntı olmaz hocam zaten cihazın alabildiği kadar alacak yani 45w sarj edecek. xiaomi cihaz taksan 65w sarj eder mesela.Peki bu 65W cihaza bir zarar vermez değil mi 45 destekliyor ya fazla anlamıyorum da bu konulardan