Neler Yeni

İphone 16 Pro Şarj Adaptörü Önerisi

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
Arkadaşlar merhaba,

İphone 16 Pro satın almak istiyorum, bu telefon için uyumlu en iyi hızlı şarj adaptörü hangisidir yardımcı olur musunuz ?

Aynı zamanda apple watch'da alacağım.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mehmet B
Hocam bir de 30 w olan var. Onu alsam daha hızlı dolmasını sağlamaz mı
Hocam pardon 40w destekliyormuş sanırım henüz 40w mobil şarj aleti gelmemiş elinizde 20w varsa onunla idare edin büyük ihtimalle 1 ay'a kadar şarj aleti getireceklerini düşünüyorum.

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pardon 40w destekliyormuş sanırım henüz 40w mobil şarj aleti gelmemiş elinizde 20w varsa onunla idare edin büyük ihtimalle 1 ay'a kadar şarj aleti getireceklerini düşünüyorum.

Elimde 20W şarj aleti yok maalesef, kötü oldu bu acaba 20 w alıp çıkınca 40 mı alsam

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle yapın ama akşamları şarja takıyorsan pek bir şey farketmez

Bu arada farklı kaynaklarda 45W desteklediği yazıyor ama Apple resmi olarak tanıtımda bundan bahsetmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://amzn.eu/d/7Utbxbo 27w olanı 14pro ve 13 için kullanıyorum memnunum. spigen kaliteli marka zaten

Spigen markasını biliyorum çok kaliteli ama yine de o kadar para vermişken adaptör yüzünden cihaza bir zarar gelsin istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Kadir Çelik
Bu arada farklı kaynaklarda 45W desteklediği yazıyor ama Apple resmi olarak tanıtımda bundan bahsetmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spigen markasını biliyorum çok kaliteli ama yine de o kadar para vermişken adaptör yüzünden cihaza bir zarar gelsin istemiyorum
spigen top markalardan biri bu konuda sıkıntı olmaz. orijinal adaptör kullansan bile pil sağlığı eriyecek zaten o konuda dert etme bence.

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mehmet B
Peki bu 65W cihaza bir zarar vermez değil mi 45 destekliyor ya fazla anlamıyorum da bu konulardan
Hocam w işi amper ile alakalı , amperi cihaz maximum destekledigi kadar çeker bir zara vermez , isteseniz 200w lık şarj adaptörüne takın sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Kadir Çelik
Peki bu 65W cihaza bir zarar vermez değil mi 45 destekliyor ya fazla anlamıyorum da bu konulardan
sıkıntı olmaz hocam zaten cihazın alabildiği kadar alacak yani 45w sarj edecek. xiaomi cihaz taksan 65w sarj eder mesela.

Top Bottom