Iphone 17 alınır mı ?

Önümüzdeki ay ıphone 17 almayı planlıyorum 80 bin bütçem var. Önceden 16 pro max kullandım daha sonra honor magic 7 pro ya ve s25 ultra ya geçiş yaptım yeni zamlardan sonra fiyatını hakkediyor mu emin olamadım kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Bence o paraya değmez saçmalık gereksiz pahalı

ne alaka hocam ikinci el ürün alıp kullanmak başkasının artığımı oluyor uygunsa fiyatı tabi ki alınır, o zaman siz hayatınız boyunca hep 0 araba alın binin hatta 0 evde oturun 2. sahibi olacağınız hiç bir şey kullanmayın :D
sıfır evde oturuyorum sıfır arabaya biniyorum zaten dostum hepte öyle olacak çok şükür ☺️

s25 ultra dan geçmeye değeceğini samıyorum hocam gereksiz uğraş olur büyük ihtimalle 3. günden sonra s26ultra nasıl acaba demeye başlarsın gibime geliyor :D
S25 ultra parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma gibi özelliklerde çağın çok gerisinde kalmış hocam honor magic ve ıphone nun çok gerisinde ayrıca kamerasıda çok hoşuma gitmedi herkesin abarttığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de 16pm ile 17 arasındayım. 16'nın telefoto 3. lens, büyük ekran, büyük pil gibi avantajları var. 17 de yeni nesil işlemci yeni ön kamera vs. Siz ne düşünüyorsunuz?
6 ay kullandım 16 pro maxi hocam güzel telefon şuanki kafam olsa hiç satmazdım. Alacağınız telefon çok temizse 17 yerine tercih edilebilir ama telefon büyük unutmayın cebe filan koyarken zor olabiliyor.

Her sene model yükselten biriyim geçen sene 16 proya geçtim her sene model yükseltme işi bitti bende artık çok gereksiz pahalandı telefonlar adamlar keyfine göre zam yapıyor orası ayrı zaten trde satılan fiyata yurtdışından 2 tane alıyorsun sen kampanya denk getirirsen değerlendir almada diyemiyorum sonuçta bugün alınmazsa ilerleyen zamanda yine alınacak süreklide böyle gitttiği sürece alınması dahada zorlaşacak

O paranın içinde akşam saat 8 de gtx1060lı sistem ile bu mesajı yazman ironik :D
17 pro ile yazıyorum imzamdaki sistem pandemiden kalma sıfır toplamıştım bilgisayar oynayacak vaktim yok belki 2 aydır açmadım bile bilmeden etmeden önyargı kötüdür aslanım:)

Önümüzdeki ay ıphone 17 almayı planlıyorum 80 bin bütçem var. Önceden 16 pro max kullandım daha sonra honor magic 7 pro ya ve s25 ultra ya geçiş yaptım yeni zamlardan sonra fiyatını hakkediyor mu emin olamadım kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Alınır tabii ki. S25Ultra dan da zoom hariç hiç bir eksiği yok hatta pil , performans olarak daha önde. Ana kamerası da 16 prodan daha iyi gibi. Ön kamerada zaten bariz bir iyileştirme var.

Her sene model yükselten biriyim geçen sene 16 proya geçtim her sene model yükseltme işi bitti bende artık çok gereksiz pahalandı telefonlar adamlar keyfine göre zam yapıyor orası ayrı zaten trde satılan fiyata yurtdışından 2 tane alıyorsun sen kampanya denk getirirsen değerlendir almada diyemiyorum sonuçta bugün alınmazsa ilerleyen zamanda yine alınacak süreklide böyle gitttiği sürece alınması dahada zorlaşacak
Alınır tabii ki. S25Ultra dan da zoom hariç hiç bir eksiği yok hatta pil , performans olarak daha önde. Ana kamerası da 16 prodan daha iyi gibi. Ön kamerada zaten bariz bir iyileştirme var.
78 bine pazarama üzerinden gürgençler satıcısından aldım beyler

17 pro ile yazıyorum imzamdaki sistem pandemiden kalma sıfır toplamıştım bilgisayar oynayacak vaktim yok belki 2 aydır açmadım bile bilmeden etmeden önyargı kötüdür aslanım:)
2020 yılında 2016 çıkışlı ekran kartı ile 0 sistem toplamak aynen hocam hayal dünyanda bol şans diliyorum sana.
''pandemiden kalma sıfır toplamıştım'' yarıldım dshgahgıuashdah

2020 yılında 2016 çıkışlı ekran kartı ile 0 sistem toplamak aynen hocam hayal dünyanda bol şans diliyorum sana.
''pandemiden kalma sıfır toplamıştım'' yarıldım dshgahgıuashdah
cahile laf anlatılmazmış ☺️

Hocam ben de 16pm ile 17 arasındayım. 16'nın telefoto 3. lens, büyük ekran, büyük pil gibi avantajları var. 17 de yeni nesil işlemci yeni ön kamera vs. Siz ne düşünüyorsunuz?
Geçme kardeşim. 18 i bekle. Bir fark hissetmeyeceksin 17 ye geçince. Hatta 16 pro max daha iyi 17 den.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,859
Üyeler
194,706
Son üye
ryo_sama
Geri