IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

Merhaba Öncelikle elimde 13 Pro Max 512 gb var. Yaklaşık 40 gb boş alanım kalmış. Artık telefonu değiştirme vaktimin geldiğini düşünüyorum. 17 Pro max e geçmem gözle görülür fark yaratır mı ? 4 sene dile kolay. 512 gb - 1 tb arasında kaldım . Düşüncelerinizi merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada lansmanın yıldızı Airpods Pro 3'dü Pro 2'yi güncelde alanlara geçmiş olsun
Lansmanı izlemedim ama gördüğüm kadarıyla çeviri özelliği gelmiş. Pro 2 yi ilk çıktığı gün almıştım. Geçmeme gerek yok diye düşünüyorum. Alt tarafı iş çıkışı ve sporda müzik dinliyorum. Fazla farkları var mı aralarında ?

Son düzenleme:
16 pro var 17 pro ile ekran ozellikleri 1/1 aynı.
Gecilmez heralde hem renkleri ve arka tasarim cok kotu

Merhaba Öncelikle elimde 13 Pro Max 512 gb var. Yaklaşık 40 gb boş alanım kalmış. Artık telefonu değiştirme vaktimin geldiğini düşünüyorum. 17 Pro max e geçmem gözle görülür fark yaratır mı ? 4 sene dile kolay. 512 gb - 1 tb arasında kaldım . Düşüncelerinizi merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lansmanı izlemedim ama gördüğüm kadarıyla çeviri özelliği gelmiş. Pro 2 yi ilk çıktığı gün almıştım. Geçmeme gerek yok diye düşünüyorum. Alt tarafı iş çıkışı ve sporda müzik dinliyorum. Fazla farkları var mı aralarında ?

Bana biraz fikir verin dostlar size zahmet. İki arada bir derede kaldım fiyatı sağolsun :D Bu ön sipariş ler nasıl oluyor sitelerde bilginiz var mı ? ücret ödeyip mi ön sipariş veriyoruz ? Sitelerden ön sipariş bildirimi gelmeye başladı bana çünkü

78 bin tl düz modelini 68 yapsa tadından yenmezdi he 14 ü satıp üste para koyarak alırdım direk

Tamamda hangi telefon değerini iphone gibi koruyor? Çevremde hala iphone 6s kullanan var o dönem çıkmış s seridi kullanan kaç kişi? Yani özellik olarak bakmak saçma burada yazılım, güvenlik ve premiumluğa veriliyor o para zaten. Kaldıki sosyal medyada fotoğraf ve video kalitesi iphone bariz önde hala
İnfluencer değilsen azıcık net olmuş olmamış önemli değil ki günümüzde amiral gemisi telefonlarda da artık hala öyle bozulma olmuyor. Değer koruma olaraktansa evet öyle ama alırken çok çok daha pahalıya aldığın adı ve popülerliği olduğu için öyle. 6s dediğin telefon şuan a16 dan bile kötüdür mesela. Tamam kullanan var ama kullanan alo desin yeter için kullanıyorlar. Yazılım konusu hiçbir lafım yok. İşletim sistemi çook önde. Yine de bir özellik eklemeden ısıtıp önümüze koyup al 78k dan diyince + ları çöp oluyor.

kendi bayilerindeki fiyat mı bu o tarz yerlerde fiyat düşük oluyor mu ki ben 14 ü felan gidip kendi yerlerinden almıştım
Apple da şuan iphone 16 65 bin, mediamarkta 59 bin

İnfluencer değilsen azıcık net olmuş olmamış önemli değil ki günümüzde amiral gemisi telefonlarda da artık hala öyle bozulma olmuyor. Değer koruma olaraktansa evet öyle ama alırken çok çok daha pahalıya aldığın adı ve popülerliği olduğu için öyle. 6s dediğin telefon şuan a16 dan bile kötüdür mesela. Tamam kullanan var ama kullanan alo desin yeter için kullanıyorlar. Yazılım konusu hiçbir lafım yok. İşletim sistemi çook önde. Yine de bir özellik eklemeden ısıtıp önümüze koyup al 78k dan diyince + ları çöp oluyor.
İnfluencer olmakla alakası yok, şuan instagrama gönderirken samsung veya diğer android kullanan arkadaşıma bakıyorum birde iphone kullanana aynı mekanda aynı manzarada benzer fotoğraflarda bariz iphone daha net gösteriyor. Bir video atıyorsun pikselleştiği androidde belli

6s plus a16 dan kötüdür derken a16 çıkış yılı 2024, 6splus çıkış yılı 2015 ve instagram whatsapp veya normal günlük aramalarda vs donma kasma yok bunu demek istiyorum. Annem aktif kullanıyor işte tek sorun şarj o da doğal olarak. Onun dışında whatsapp olsun banka uygulamaları ve instagram olsun kullanıyorum telefon bana mısın demiyor bunu demek istiyorum 10 yıllık bir cihaz bile belli bir kesimin işini donmadan kasmadan yapıyor sıf yazılımdan kaynaklı. Ben 17 geçeceğim şuanda da 12 mini var pili değişip anneme veririm kadın 5 sene daha kullanır bunu mesela :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,161
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri