Neler Yeni

IPhone 6s alınır mı? 2020

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Bayraklı
Dostlar merhaba. 5 yıl kadar Samsung kullandım ve artık Samsung'un S sini bile istemiyorum 5 yılda çok çektirdi bir daha da almayı düşünmüyorum. Bütçem 6S'e yettiği için 2. El almayı düşünüyorum. Biliyorum bataryası yetersiz kalıyor ama gerekirse günde 2 kere takarım benim için çok problem değil. Zaten kalıcı olarak almayacağım sadece 1 sene kullanıp gelecek sene yeni sıfır telefon alacağım. Hem elimin alışması için hemde işlerimi görmesi için almak istiyorum. Letgo'da 2. El 6S 32 GB 2.5 Yıllık full+kutu+fatura hepsi var 1.800 almayı düşünüyorum bir de size sormak istedim dostlar.

Sami

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Marasta
Hocam o telefon insanı appledan soğutur en iyisi almamak

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Alınır 6 yıldır kullanıyordum 1 ay önce değiştirdim, fazla uygulama yüklemeyince bir sıkıntı olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Bayraklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
1 sene kullanacağım zaten sürekli telefonu temizliyorum boş uygulama bulundurmam 32 gb yeter mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden hocam

32 gb kullanıyordum gayet yeterli oluyordu.

Kimera

80+ Bronze
Dostlar merhaba. 5 yıl kadar Samsung kullandım ve artık Samsung'un S sini bile istemiyorum 5 yılda çok çektirdi bir daha da almayı düşünmüyorum. Bütçem 6S'e yettiği için 2. El almayı düşünüyorum. Biliyorum bataryası yetersiz kalıyor ama gerekirse günde 2 kere takarım benim için çok problem değil. Zaten kalıcı olarak almayacağım sadece 1 sene kullanıp gelecek sene yeni sıfır telefon alacağım. Hem elimin alışması için hemde işlerimi görmesi için almak istiyorum. Letgo'da 2. El 6S 32 GB 2.5 Yıllık full+kutu+fatura hepsi var 1.800 almayı düşünüyorum bir de size sormak istedim dostlar.
Bence 1800'e güzel, sıfır Android cihazlar bulabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Bayraklı
32 gb kullanıyordum gayet yeterli oluyordu.
batarya yeterli oluyor mu yani ne kadar dayanıyor? pek oyun oynamayı sevmem sadece 1 k el belki pubg atarım o kadar geri sosyal medya youtube netflix vs

Bence 1800'e güzel, sıfır Android cihazlar bulabilirsiniz.
sıfır almak istemiyorum dediğim gibi 1 sene kullanacağım

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
batarya yeterli oluyor mu yani ne kadar dayanıyor? pek oyun oynamayı sevmem sadece 1 k el belki PUBG atarım o kadar geri sosyal medya youtube netflix vs

sıfır almak istemiyorum dediğim gibi 1 sene kullanacağım

6 yıl içerisinde 3 kere bataryayı değiştirdim, ekranın orjinal olup olmadığına dikkat et. Orjinal olmayan ekranlarda kasıyormuş gibi hissediyorsun. Bende bu yüzden değiştirdim. Telefonu düşürmüştüm mecburen çakma ekran taktırdım, telefon androide dönmüştü o derece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Bayraklı
6 yıl içerisinde 3 kere bataryayı değiştirdim, ekranın orjinal olup olmadığına dikkat et. Orjinal olmayan ekranlarda kasıyormuş gibi hissediyorsun. Bende bu yüzden değiştirdim. Telefonu düşürmüştüm mecburen çakma ekran taktırdım, telefon androide dönmüştü o derece.
telefon serviste 1 kez batarya değişmiş o kadar gerisi orijinal diyor gidince bakıcam zaten

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
telefon serviste 1 kez batarya değişmiş o kadar gerisi orijinal diyor gidince bakıcam zaten

Ekran akıcı değilse hiç alma + çakmaların üzerinde telefonu sık silmezsen yağ tabakası gibi bir şey oluşuyor çakma olup olmadığını ordanda anlayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Bayraklı
Ekran akıcı değilse hiç alma + çakmaların üzerinde telefonu sık silmezsen yağ tabakası gibi bir şey oluşuyor çakma olup olmadığını ordanda anlayabilirsin.
teşekkürler. instagram varsa bi kaç sorum var sormak isterim özelden

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Top Bottom