Emir818.
80+ Bronze
İphone değil kaçak XioamiBide birsey dicem bu görseldeki fotoğrafın iPhone olduğuna emin miyiz
İphone değil kaçak XioamiBide birsey dicem bu görseldeki fotoğrafın iPhone olduğuna emin miyiz
Onlar kayıplara karıştıintelciler nerde
Ne kdr 4 yıldır Xiaomi kullansam da Samsung un S serisini çok severim ( nedn 4 yıldır Xiaomi kullanıyorsun dersen seçilmiş kişi olabilirim çünkü 4 yılda ne bir yazılım sorunu ne bir yavaşlama nede hata aldım) kullandığım telefonlar Mi9 se ( lite diye de geçiyor) Redmi 8A şu anda ki telefonum da Poco X3 Pro ( bootloader kilidi açık) hiç sorun çıkmadı X3 Pro da ki çıkarsa da Pixel Roma geçerim .dValla s21-22-23 buralardan ilerlemek lazım a13 alırsan cacık zaten
tamam kanzi senin bu davranışınla apple batar. KEKWxiaomi alın kullanın. poco veya redmi bile olur aynı marka zaten ya şimdi gidip poco f5 alıyorum
Ne kdr 4 yıldır Xiaomi kullansam da Samsung un S serisini çok severim ( nedn 4 yıldır Xiaomi kullanıyorsun dersen seçilmiş kişi olabilirim çünkü 4 yılda ne bir yazılım sorunu ne bir yavaşlama nede hata aldım) kullandığım telefonlar Mi9 se ( lite diye de geçiyor) Redmi 8A şu anda ki telefonum da Poco X3 Pro ( bootloader kilidi açık) hiç sorun çıkmadı X3 Pro da ki çıkarsa da Pixel Roma geçerim .d
telefonu alıp kullanmadığın o kadar belli. üstüne 4 model çıkmasına rağmen iphone 11 in kamerası hala taş gibi çekimler yapıyor bu dediklerinin kaynağını biliyorum ama söyleyemiyorumanlamadim dalga gecmiyorum ki 25klık telefonun kamerasi 10klık xiaomiden daha kötü iphone 11 kullananlara sorun
Zatn qualcoom faniyim benS serisine snapdragon 8 gen falan ekliyolar ya ondan iyi
Duvar kağıtları böyleZatn qualcoom faniyim ben
Belli hocam odanızda da Qualcomm yazıyordurZatn qualcoom faniyim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duvar kağıtları böyle
Türk Telekom a baksanıza ne kdr güzel çekiyor 1 dış zor çekip türk Telekom a geçtiğim günü Allah kahresin.dZatn qualcoom faniyim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duvar kağıtları böyle
Yok be değiştirmek gerekmiyor halen taş gibi telefon 100tlye almış galibaTabi efendim.
4 senelik telefon, değiştirmen gerekiyordur belki de?
O kdr değil hocam dkwndksBelli hocam odanızda da Qualcomm yazıyordur