Neler Yeni

Iphone için şarj aleti

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
se 2020 kullanıyorum şuanda samsung adaptör kullanıyorum :D usb kablo kullanıyorum typce kablo alıcam ama şarj aletlerinin hepsi hızlı şarj destekli ben 10w bir şarj aleti almak istiyorum isaa usb mi almak zorundayım typce arada lazım oluyor usb kablo hali hazırda var ztn telefonu hızlı şarj etmek istemiyorum mağlum iphone şarjda ısınıyor benim kullanımımda etkili tabi hem hızlı şarj etmelik bir durumumda yok yavaş şarj etmek pil sağlığı için önemli :D

asaprocky

80+
hepsiburada da sürekli indirimde olan 45w spigen adaptörü al geç

telefon voltajı kendisi ayarlar hızlı şarj desteklediği kadar şarj eder

pil sağlığını korumak için şarjını 20 ile 80 arasında tut

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsiburada da sürekli indirimde olan 45w spigen adaptörü al geç

telefon voltajı kendisi ayarlar hızlı şarj desteklediği kadar şarj eder

pil sağlığını korumak için şarjını 20 ile 80 arasında tut
hocam iphone se 2020 den bahsediyorum hızlı şarj desteliyor ve istemiyorum diyorum 45w al geç yap sen ben onu istemediğimi belirttim saçma sapan fikirleriniz sizde kalsın

asaprocky

80+
hocam iphone se 2020 den bahsediyorum hızlı şarj desteliyor ve istemiyorum diyorum 45w al geç yap sen ben onu istemediğimi belirttim saçma sapan fikirleriniz sizde kalsın
hocam yanlış anlaşılma olmuş, maks 18W şarj alıyor zaten. 45W ilerde işinizi görür model yükseltince diye dedim. Telefon ısındıkça W değerini kısıyor zaten. sağlığı korumak için en önemli tavsiyeyi verdim zaten

Hızlı şarj özelliği:

• 18 W veya daha güçlü adaptör ile yaklaşık 30 dakikada %50’ye kadar şarj9 (adaptör ayrı satılır)

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yanlış anlaşılma olmuş, maks 18W şarj alıyor zaten. 45W ilerde işinizi görür model yükseltince diye dedim. Telefon ısındıkça W değerini kısıyor zaten. sağlığı korumak için en önemli tavsiyeyi verdim zaten

Hızlı şarj özelliği:

• 18 W veya daha güçlü adaptör ile yaklaşık 30 dakikada %50’ye kadar şarj9 (adaptör ayrı satılır)
amacım hızlı şarj etmek değil diyorum ve telefon ısındıkça kısıyor diyorsunuz amacım ısınmaması ztn hem hızlı şarj etmek pil ömrünü önemli ölçüde azaltıyor pili gereksiz strese sokuyor hızlı şarj oyüzden 10w bir adaptör istiyorum

Top Bottom