iPhone (ios) alınır mı?

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,566
Arkadaşlar şu an 18 yaşımdayım 10 yaşımdan beri android kullandım artık değişiklik istiyorum yani ios'u merak ediyorum 30k bir bütçem var bu bütçede iphone marka telefon alınır mı alınırsa ne model önerirsiniz?

İphone 14 al geç.
Hatta bütçeni zorla 14 plus al.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu an 18 yaşımdayım 10 yaşımdan beri android kullandım artık değişiklik istiyorum yani ios'u merak ediyorum 30k bir bütçem var bu bütçede iphone marka telefon alınır mı alınırsa ne model önerirsiniz?
Iphone 14 kesinlikle önermem o fiyatı hakketmiyor fakat Iphone 13 ve 12 ye bakabilirsin, IOS candır.

yurt dışı alma imkanın varsa 14 pro al yoksa burdan 13 pro veya pro max al

14 ile 13 arasındaki fark için 6k verilir mi sizce hocam

Pro serisini almayacaksan 13 ile 14 arasında neredeyse hiçbir fark yok. İkisi de a15 işlemcisini kullanıyorlar. Ben olsam 6000 TL vermezdim ekstradan. iPhone 13 128 gb al geç.

13 al. Pişman olmazsın.

Pro serisini almayacaksan 13 ile 14 arasında neredeyse hiçbir fark yok. İkisi de a15 işlemcisini kullanıyorlar. Ben olsam 6000 TL vermezdim ekstradan. iPhone 13 128 gb al geç.
sanırsam öyle yapıcam o aradaki fiyat farkına airpods ve 20w şarj adaptörü kılıf kırılmaz cam alırım herhalde

Bütçeyi biraz aşabilirsen 13 pro olabilir. Düz 13 de tercih edilebilir.

13 pro alabilirsin 13 pro maxin boyutu bana çok büyük geldi test ettim

Geri