Neler Yeni

iPhone pil sağlığı 84 garantiden degistirirmi

AslanKral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Boran tatlısu
Benim iPhone xs im var uzun süredir kullanıyordum sıfırdı . Kapalıydı
Pil yüzdesi 84 e düşmüş garantiye götürsem degistirilermi

şahin doğan

80+ Platinum
hayır 80 altına düşmesi lazım ve garantisi olması lazım

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Benim iPhone xs im var uzun süredir kullanıyordum sıfırdı . Kapalıydı
Pil yüzdesi 84 e düşmüş garantiye götürsem degistirilermi
Ben Apple yetkili servisinde çalışmış bir tekniker olarak bu yorumu yazıyorum. Bataryanızın garanti kapsamında değişmesi için , MRI testlerinde hata vermiş ve batarya döngünüzün 500'ün üzerinde olmaması gerekiyor. %84 olabilir ama MRI testlerinde bataryanız "kırmızı yani pil için servis gerekli" uyarısı bulunuyorsa bataryanız değişebilir. 500 döngüyüde unutmamak lazım.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Ben Apple yetkili servisinde çalışmış bir tekniker olarak bu yorumu yazıyorum. Bataryanızın garanti kapsamında değişmesi için , MRI testlerinde hata vermiş ve batarya döngünüzün 500'ün üzerinde olmaması gerekiyor. %84 olabilir ama MRI testlerinde bataryanız "kırmızı yani pil için servis gerekli" uyarısı bulunuyorsa bataryanız değişebilir. 500 döngüyüde unutmamak lazım.
500 döngü ne oluyor
ıphone se 2020 kullanıyorum 1 sene oldu yüzde 84 e düştü.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
500 döngü ne oluyor
ıphone se 2020 kullanıyorum 1 sene oldu yüzde 84 e düştü.
Apple kullanıcılarına iPhone'larda 500 kere tam şarj etme döngüsü veriyor. Bu döngü 500'ü aştığı takdirde garantisi olsa bile biz kullanıcılara ücret çıkartıyor.

AslanKral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Boran tatlısu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple kullanıcılarına iPhone'larda 500 kere tam şarj etme döngüsü veriyor. Bu döngü 500'ü aştığı takdirde garantisi olsa bile biz kullanıcılara ücret çıkartıyor.
Bu telefonu neredeyse hiç kullanmadım uzun süredir kendi kendine olmuş alirlarmi garantiye

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Bu telefonu neredeyse hiç kullanmadım uzun süredir kendi kendine olmuş alirlarmi garantiye
Dediğim gibi , cihazınızı servise bırakın , yapılan testlerde hata veriyorsa değişim yapılır , vermiyorsa yazılım atılıp geri verirler.

Top Bottom