Ben Apple yetkili servisinde çalışmış bir tekniker olarak bu yorumu yazıyorum. Bataryanızın garanti kapsamında değişmesi için , MRI testlerinde hata vermiş ve batarya döngünüzün 500'ün üzerinde olmaması gerekiyor. %84 olabilir ama MRI testlerinde bataryanız "kırmızı yani pil için servis gerekli" uyarısı bulunuyorsa bataryanız değişebilir. 500 döngüyüde unutmamak lazım.Benim iPhone xs im var uzun süredir kullanıyordum sıfırdı . Kapalıydı
Pil yüzdesi 84 e düşmüş garantiye götürsem degistirilermi
500 döngü ne oluyorBen Apple yetkili servisinde çalışmış bir tekniker olarak bu yorumu yazıyorum. Bataryanızın garanti kapsamında değişmesi için , MRI testlerinde hata vermiş ve batarya döngünüzün 500'ün üzerinde olmaması gerekiyor. %84 olabilir ama MRI testlerinde bataryanız "kırmızı yani pil için servis gerekli" uyarısı bulunuyorsa bataryanız değişebilir. 500 döngüyüde unutmamak lazım.
Apple kullanıcılarına iPhone'larda 500 kere tam şarj etme döngüsü veriyor. Bu döngü 500'ü aştığı takdirde garantisi olsa bile biz kullanıcılara ücret çıkartıyor.500 döngü ne oluyor
ıphone se 2020 kullanıyorum 1 sene oldu yüzde 84 e düştü.
Bu telefonu neredeyse hiç kullanmadım uzun süredir kendi kendine olmuş alirlarmi garantiyeApple kullanıcılarına iPhone'larda 500 kere tam şarj etme döngüsü veriyor. Bu döngü 500'ü aştığı takdirde garantisi olsa bile biz kullanıcılara ücret çıkartıyor.
Dediğim gibi , cihazınızı servise bırakın , yapılan testlerde hata veriyorsa değişim yapılır , vermiyorsa yazılım atılıp geri verirler.Bu telefonu neredeyse hiç kullanmadım uzun süredir kendi kendine olmuş alirlarmi garantiye
eskisi kadar uzun süre gitmiyor diye ver ben de göndermiştim değiştirdilerBu telefonu neredeyse hiç kullanmadım uzun süredir kendi kendine olmuş alirlarmi garantiye