silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bu alınır mı patlama falan yapar mı hızlı şarj eder mi?
Alma kanka orijinal değilBu alınır mı patlama falan yapar mı hızlı şarj eder mi?
200 TL'ye kablo ile başlık mı lazımBu alınır mı patlama falan yapar mı hızlı şarj eder mi?
Evet yaklaşık o fiyatlara almak istiyorum. Kaliteli bir ürünse 250 falan da veririm. Orijinali 800TL falan zaten onu alamam. Ama bu fiyata daha iyisi varsa öneri alabilirim.Alma kanka orijinal değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
200 TL'ye kablo ile başlık mı lazım
Evi havaya uçururBu alınır mı patlama falan yapar mı hızlı şarj eder mi?
Orjinal kablosu en son 250 lira filandi al basinada uydur biseEvet yaklaşık o fiyatlara almak istiyorum. Kaliteli bir ürünse 250 falan da veririm. Orijinali 800TL falan zaten onu alamam. Ama bu fiyata daha iyisi varsa öneri alabilirim.
Orijinal kablo 370TLEvi havaya uçurur
Orjinal kablosu en son 250 lira filandi al basinada uydur bise
Evet yaklaşık o fiyatlara almak istiyorum. Kaliteli bir ürünse 250 falan da veririm. Orijinali 800TL falan zaten onu alamam. Ama bu fiyata daha iyisi varsa öneri alabilirim.
A101 mağazasında piranha siyah adaptör var ve bim mağazalarında polosmart usb c to lightning diğer attıklarımla aynı sayılır yaklaşık toplam 100 tl tutuyor kullandım memnunumOrijinal kablo 370TL
Adaptör olarak da ne uydurayım ki adaptörler çok pahalı elimde Type C adaptör yok.
BİM’e ve 101e de bakarım ucuz ve performans iyi diyorsanız, attığınız ürünler de iyi ama biraz bütçeyi aşıyor, bütçe ayarlayabilirsem alırım sağolun.mcdodo Type-C to iPhone 36W PD Data ve Şarj Kablosu 1.2M siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
mcdodo Type-C to iPhone 36W PD Data ve Şarj Kablosu 1.2M siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kablo yerine ttec alumicable bakılabilir ama mcdodo daha iyi
Aynı özelliklerdeki ürünü 100 TL'ye alabilirsiniz kaliteler 3 aşşağı 5 yukarı aynı
A101 mağazasında piranha siyah adaptör var ve bim mağazalarında polosmart usb c to lightning diğer attıklarımla aynı sayılır yaklaşık toplam 100 TL tutuyor kullandım memnunum
Hocam anlayacağınız şekilde anlatayımBİM’e ve 101e de bakarım ucuz ve performans iyi diyorsanız, attığınız ürünler de iyi ama biraz bütçeyi aşıyor, bütçe ayarlayabilirsem alırım sağolun.
Çok sağolun. Adaptörü A101 sitesinden buldum 90TL miş şuan. 2 çıkış olması da iyi çünkü bazen kulaklık akıllı saat falan da şarj ediyorum. Kabloyu da buldum sanırım.Hocam anlayacağınız şekilde anlatayım
A101 de piranha siyah adaptör var typec ve usb a özelliği var 70-80 lira birşeydi ve fiyatına göre inanılmazdı zaten tse kalite onaylı kullandım ve baya memnun kaldım
Bimde 35tlye usbc to lightning kablo var koyu mavi kutulu onunda performansı baya güzel mudilleri 100 TL iken 35 TL'ye mükemmel performans verdi
Toplam 100-120 bir şey tutuyor ve aşırı güzel öneririm
A101 mağazadındada bulabilirsiniz ve 125 tl tutar 125 TL'ye mükemmel kombo isterseniz bimdende usba to lightning alıp 2 çıkışı aynı anda kullanabilirsinizÇok sağolun. Adaptörü A101 sitesinden buldum 90TL miş şuan. 2 çıkış olması da iyi çünkü bazen kulaklık akıllı saat falan da şarj ediyorum. Kabloyu da buldum sanırım.
Tabi bir de yakındaki mağazalara gidip stok var mı diye sorgulamak gerek, umarım ellerinde kalmıştır
2. bir Lightning çıkışı gerekmiyor ama Type A girişli şarj kablosuna sahip birsürü cihazım var. Mi band, DS4, kablosuz kulaklık vs. Bunlar için normalde yanımda bir adaptör daha taşıyordum ona da gerek kalmamış olur o anlamda iyi olmuş.A101 mağazadındada bulabilirsiniz ve 125 TL tutar 125 TL'ye mükemmel kombo isterseniz bimdende usba to lightning alıp 2 çıkışı aynı anda kullanabilirsiniz
(Adaptör kullandığım zamanlarda 2 cıhazı aynı anda ısınmadan şarj ediyordu ve kaç kere gece şarjda bırakıp uyumuştum hiç bir sorun yaratmamıştı)
(Kullandığım iki cihazında pil sağlığı düşmedi)
Hayırlı olsun şimdiden2. bir Lightning çıkışı gerekmiyor ama Type A girişli şarj kablosuna sahip birsürü cihazım var. Mi band, DS4, kablosuz kulaklık vs. Bunlar için normalde yanımda bir adaptör daha taşıyordum ona da gerek kalmamış olur o anlamda iyi olmuş.