Neler Yeni

iPhone şarj bu iyi mi?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma kanka orijinal değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

200 TL'ye kablo ile başlık mı lazım
Evet yaklaşık o fiyatlara almak istiyorum. Kaliteli bir ürünse 250 falan da veririm. Orijinali 800TL falan zaten onu alamam. Ama bu fiyata daha iyisi varsa öneri alabilirim.

Muhammed.eminn

80+ Bronze
Evi havaya uçurur😂

Evet yaklaşık o fiyatlara almak istiyorum. Kaliteli bir ürünse 250 falan da veririm. Orijinali 800TL falan zaten onu alamam. Ama bu fiyata daha iyisi varsa öneri alabilirim.
Orjinal kablosu en son 250 lira filandi al basinada uydur bise

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Kablo yerine ttec alumicable bakılabilir ama mcdodo daha iyi

Aynı özelliklerdeki ürünü 100 TL'ye alabilirsiniz kaliteler 3 aşşağı 5 yukarı aynı

Orijinal kablo 370TL 😀

Adaptör olarak da ne uydurayım ki adaptörler çok pahalı elimde Type C adaptör yok.
A101 mağazasında piranha siyah adaptör var ve bim mağazalarında polosmart usb c to lightning diğer attıklarımla aynı sayılır yaklaşık toplam 100 tl tutuyor kullandım memnunum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kablo yerine ttec alumicable bakılabilir ama mcdodo daha iyi

Aynı özelliklerdeki ürünü 100 TL'ye alabilirsiniz kaliteler 3 aşşağı 5 yukarı aynı

A101 mağazasında piranha siyah adaptör var ve bim mağazalarında polosmart usb c to lightning diğer attıklarımla aynı sayılır yaklaşık toplam 100 TL tutuyor kullandım memnunum
BİM’e ve 101e de bakarım ucuz ve performans iyi diyorsanız, attığınız ürünler de iyi ama biraz bütçeyi aşıyor, bütçe ayarlayabilirsem alırım sağolun.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
BİM’e ve 101e de bakarım ucuz ve performans iyi diyorsanız, attığınız ürünler de iyi ama biraz bütçeyi aşıyor, bütçe ayarlayabilirsem alırım sağolun.
Hocam anlayacağınız şekilde anlatayım

A101 de piranha siyah adaptör var typec ve usb a özelliği var 70-80 lira birşeydi ve fiyatına göre inanılmazdı zaten tse kalite onaylı kullandım ve baya memnun kaldım

Bimde 35tlye usbc to lightning kablo var koyu mavi kutulu onunda performansı baya güzel mudilleri 100 tl iken 35 TL'ye mükemmel performans verdi

Toplam 100-120 bir şey tutuyor ve aşırı güzel öneririm

En İyi Cevap
3

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam anlayacağınız şekilde anlatayım

A101 de piranha siyah adaptör var typec ve usb a özelliği var 70-80 lira birşeydi ve fiyatına göre inanılmazdı zaten tse kalite onaylı kullandım ve baya memnun kaldım

Bimde 35tlye usbc to lightning kablo var koyu mavi kutulu onunda performansı baya güzel mudilleri 100 TL iken 35 TL'ye mükemmel performans verdi

Toplam 100-120 bir şey tutuyor ve aşırı güzel öneririm
Çok sağolun. Adaptörü A101 sitesinden buldum 90TL miş şuan. 2 çıkış olması da iyi çünkü bazen kulaklık akıllı saat falan da şarj ediyorum. Kabloyu da buldum sanırım.

Tabi bir de yakındaki mağazalara gidip stok var mı diye sorgulamak gerek, umarım ellerinde kalmıştır 😀

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Çok sağolun. Adaptörü A101 sitesinden buldum 90TL miş şuan. 2 çıkış olması da iyi çünkü bazen kulaklık akıllı saat falan da şarj ediyorum. Kabloyu da buldum sanırım.

Tabi bir de yakındaki mağazalara gidip stok var mı diye sorgulamak gerek, umarım ellerinde kalmıştır 😀
A101 mağazadındada bulabilirsiniz ve 125 tl tutar 125 TL'ye mükemmel kombo isterseniz bimdende usba to lightning alıp 2 çıkışı aynı anda kullanabilirsiniz

(Adaptör kullandığım zamanlarda 2 cıhazı aynı anda ısınmadan şarj ediyordu ve kaç kere gece şarjda bırakıp uyumuştum hiç bir sorun yaratmamıştı)

(Kullandığım iki cihazında pil sağlığı düşmedi)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
A101 mağazadındada bulabilirsiniz ve 125 TL tutar 125 TL'ye mükemmel kombo isterseniz bimdende usba to lightning alıp 2 çıkışı aynı anda kullanabilirsiniz

(Adaptör kullandığım zamanlarda 2 cıhazı aynı anda ısınmadan şarj ediyordu ve kaç kere gece şarjda bırakıp uyumuştum hiç bir sorun yaratmamıştı)

(Kullandığım iki cihazında pil sağlığı düşmedi)
2. bir Lightning çıkışı gerekmiyor ama Type A girişli şarj kablosuna sahip birsürü cihazım var. Mi band, DS4, kablosuz kulaklık vs. Bunlar için normalde yanımda bir adaptör daha taşıyordum ona da gerek kalmamış olur o anlamda iyi olmuş.

Yarın A101e ve BİM’e bakacağım. Umarım bulurum.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
2. bir Lightning çıkışı gerekmiyor ama Type A girişli şarj kablosuna sahip birsürü cihazım var. Mi band, DS4, kablosuz kulaklık vs. Bunlar için normalde yanımda bir adaptör daha taşıyordum ona da gerek kalmamış olur o anlamda iyi olmuş.
Hayırlı olsun şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom