IOS iPhone SE 2020 64 GB alınır mı

symxqw

80+
Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar İOS'A Geçme kararı aldım iPhone SE 64 GB Alınır mı sizce ?

Sadece sosyal medyada ve günlük kullanım için alıyorum

Ortalama 3-4 saat instagram whatsapp sürem var kalan sürede konuşmak için arada bir youtubeden video izlerim sorun çıkartırmı öyle pek resimde çekmem hafıza önemli değil pek bataryası endişe ettiriyor

Bataryası bayağı düşük bir günü çıkarırsın muhtemelen ama uzun süreli kullanımda batarya sağlığında bozulacağını varsayarak hareket etmen gerekebilir.

Pili hemen tükeniyor, alınmaz.
Bu listeden yardım alabilirsiniz:

Bataryası kullanıma göre az gelebilir. Fakat donanımı güçlü. Kamerası da bazı cihazlara göre iyi.
Kısacası ev dışında çok fazla oyun oynuyorsan bataryada sıkıntı çekebilirsin. Fiyatı ve pil dışında pek fazla dezavantajı olduğunu düşünmüyorum. Bence alınabilir.

Ortalama 3-4 saat instagram whatsapp sürem var kalan sürede konuşmak için arada bir youtubeden video izlerim sorun çıkartırmı öyle pek resimde çekmem hafıza önemli değil pek bataryası endişe ettiriyor
batarya önemli değilse alınır ama bataryanın da önemli olduğunu düşünürsek android bakın veya bütçe arttırın

Abim'e almıştık ekim 2020 de
şuan pil sağlığı yüzde 93
abim ıphone hayranı olmasa başka bi şey alırdık

Bataryası az ama onun dışında fiyatına göre mükemmel. Yoğun kullanmayacaksanız alınır.
Abim'e almıştık ekim 2020 de
şuan pil sağlığı yüzde 93
abim ıphone hayranı olmasa başka bi şey alırdık
O zaman sağlığına dikkat etseydi. Appleın suçu değil apple uyarıyor zaten.
Tabi androidde sağlığına bakamadığınız için durumu nedir anlamazsınız bu yüzden iyidir diyip översiniz.

Tabi androidde sağlığına bakamadığınız için durumu nedir anlamazsınız bu yüzden iyidir diyip översiniz.
Hele şükür şunu diyen biri çıktı ya :) Sanki Android'lerin pili eskimiyor.
Apple bunu ayarları içerisinde gösterdiği için yok pilim eskidi, yok Apple bilerek yavaşlattı şöyle böyle yaygara koparıyorlar.
3 yıldan fazla süredir yoğun bir şekilde kullandığım iPhone'umun pil sağlığı daha dün %81'e düştü ve servis uyarısı göründü. 3 yıl boyunca bu yoğunlukta hangi telefonu kullanırsam kullanayım pili eskiyecekti zaten, sadece farkında olmadan kullanmaya devam edecektim.

Konu sahibi arkadaş, pilin eskime muhabbetine göre fikir değiştirme. Dün başka bir konuda daha konuşmuştuk seninle, iOS olsun mutlaka diyorsan al geç. Android de olur dersen 3600 TL'yi geçmeyecek şekilde 3 tane öneri söylemiştim, onlara bir bakarsın. Kriterlerin büyük OLED ekran ve batarya ise bence Android'i değerlendir bu bütçede. Geri kalan her şey için SE (2020).

Alınmaz. Bütçe belirtin yardımcı olayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M51 Alınabilir mi ?
Evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,623
Üyeler
184,190
Son üye