İphone se güçlendirilmiş batarya alınır mı

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
aynısını se 2020 için düşündüm ama orjinal dışında tüm bataryaları zararlı buluyorum en iyisi orjinal batarya sahtesi sadece pile değil telefona da çok zararlı o yüzden orjinal almaya çalışın bence deji bataryayı çok övdüler orjinal değil ama bakılabilir belki çokda bilgim olmadığından bu kadar yazabildim belkide deji batarya konusunda haksızımdır

aynısını se 2020 için düşündüm ama orjinal dışında tüm bataryaları zararlı buluyorum en iyisi orjinal batarya sahtesi sadece pile değil telefona da çok zararlı o yüzden orjinal almaya çalışın bence deji bataryayı çok övdüler orjinal değil ama bakılabilir belki çokda bilgim olmadığından bu kadar yazabildim belkide deji batarya konusunda haksızımdır
deij i bende çok gördüm baya ödül filan almış bir marka batarya konusunda bende başlıkta bahsetmedim ama se 2020 için düşünmüştüm

anladım ben se2020 yi daha almadım bu hafta almayı düşünüyorumda şimdiki kutularda kulaklık ve adaptör yokmuş sadece sarj kablosu ve telefon var 18 watt hızlı sarj ile kulllanmak için hangi adaptörü alabilirim

İphone se2020 için güçlendirilmiş batarya alınır mı se orjinal bataryası 1821mAh
güçlendirilmiş 2010 mAh

Deji dışındaki markaların bataryasını almayın derim başka markalardan.

anladım ben se2020 yi daha almadım bu hafta almayı düşünüyorumda şimdiki kutularda kulaklık ve adaptör yokmuş sadece sarj kablosu ve telefon var 18 watt hızlı sarj ile kulllanmak için hangi adaptörü alabilirim
ben 18w önermem aralarında ciddi bir fark yok 5 w ile ...

30-40 dk falan şarj süresi farkı var ben 12w adaptörle kullanıyorum 5 w a geçmeyi düşünüyorum çünkü 5w çok daha iyi şarjı dayanıyor bunun sebebi hızlı şarj olayı yani hızlı doldurup 5w a göre daha az verimli dolduruyor falan zaten bataryası yetersiz bide 18w kullanırsanız sıkıntı olabilir benim gözümde ama ilk defa da alıcakmışsınız yani ayriyetten 5w da yok 18w şarj adaptörü olarak bide kablo alman gerekiyo toplam 400tl tutuyo buda he çakma mı almak istiyorsun orjinal mi bilmiyorum ama yeni model kutu tasarım se 2020 de şarj kablosu çıkıyor sanırım girişi de 5w tip giriş herhalde ona göre 12w apple ipad yani benim şu an kullandığım şarj aletini alabilrsiniz batarya küçük olduğu için ciddi farklar yok 12w ve 18w da hatta 5w ve 18w da doldurma sürelerinde

orijinal olmayan bataryaların pil sağlığı çok hızlı düşüyor orijinal batarya 1.5-2 yıl dayanıyorsa sahteleri max 6 ay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 18w önermem aralarında ciddi bir fark yok 5 w ile ...

30-40 dk falan ben 12w adaptörle kullanıyorum 5 w a geçmeyi düşünüyorum çünkü 5w çok daha iyi şarjı dayanıyor bunun sebebi hızlı şarj olayı yani hızlı doldurup 5w a göre daha az verimli dolduruyor falan zaten bataryası yetersiz bide 18w kullanırsanız sıkıntı olabilir benim gözümde ama ilk defa da alıcakmışsınız yani ayriyetten 5w da yok 18w şarj adaptörü olarak bide kablo alman gerekiyo toplam 400tl tutuyo buda he çakma mı almak istiyorsun orjinal mi bilmiyorum ama yeni model kutu tasarım se 2020 de şarj kablosu çıkıyor sanırım girişi de 5w tip giriş herhalde ona göre 12w apple ipad yani benim şu an kullandığım şarj aletini alabilrsiniz batarya küçük olduğu için ciddi farklar yok 12w ve 18w da hatta 5w ve 18w da doldurma sürelerinde
hocam 5w 30 dk de %25 gibi bir şey doldururken 18w ve üzeri %50 dolduruyor

orijinal olmayan bataryaların pil sağlığı çok hızlı düşüyor orijinal batarya 1.5-2 yıl dayanıyorsa sahteleri max 6 ay

hocam 5w 30 dk de %25 gibi bir şey doldururken 18w ve üzeri %50 dolduruyor
asıl sorun %70 den sonra başlıyor pil sağlığını iyi tutmak için apple %50 den sonra iyice yavaşlatıyor şarj doldurma sürelerini özellikle %80 ve sonrasında baya bir yavaşlıyor yani %0 dan %100 e aradaki totel fark 30-40 dk civarı ama onun dışında %0 dan %60lara ciddi farklar var ama %60 ve %70 den sonra baya bi yavaşlıyor

asıl sorun %70 den sonra başlıyor pil sağlığını iyi tutmak için apple %50 den sonra iyice yavaşlatıyor şarj doldurma sürelerini özellikle %80 ve sonrasında baya bir yavaşlıyor yani %0 dan %100 e aradaki totel fark 30-40 dk civarı ama onun dışında %0 dan %60lara ciddi farklar var ama %60 ve %70 den sonra baya bi yavaşlıyor
sorunda o zaten, benim için önemli olan ilk %50 sabah okula giderken mesela %25 diyelim şarj, kalkıyorum şarja takıyorum duş alıp giyinene kadar 30 dk ye %70 in üzerine çıkıyor

sorunda o zaten, benim için önemli olan ilk %50 sabah okula giderken mesela %25 diyelim şarj, kalkıyorum şarja takıyorum duş alıp giyinene kadar 30 dk ye %70 in üzerine çıkıyor
işte kullanıma bağlı olarak değişir ben genelde %40 civarlarında şarja taktığım için 5w benim için daha uygun ama aradaki şarj fakrını da unutmamak lazım 12w un pil verimliliği 5w kadar da değil

yani bendeki artıları tabiiki var 12w un bir yere giderken kısa süre içinde %60 ları görmem ara sıra beni tatmin ediyor ama işte benim olayda biraz lükse kaçıyo hem 5w hem 12 w :D

hatta şu an canlı test de vereyim telefonumun şarjını saat 23:30 yada 20 lerde ona yakın olan zaman diliminde taktım ve şu an %40 civarlarındaki şarjım (seviyeyi tam hatırlamıyorum) 77 şarj şu an 80 olunca çıkarıcam bu geceyi kurtarır bu şarj

%80 den sonrası ölüm gibi zaten :)

Son düzenleme:
Geri