Iphone telefon alacağım sizce hangisini almalıyım

İp13 alacaktım. Vazgeçtim Honor 400 alacağım. Yeni çıkmış ve fiyatı özelliklerine göre gayet iyi. Sen de bi düşün bence

Yani evet benimkinin sabah perfonmansı kötü değil çok iyi yılına göre ve fiyatına göre ama gece berbat. her türlü biraz daha gelişir kameralar ama bu "Oha! şu farka bak vay bee " dedirtecek kadar olmaz

Honor düşünmüyorum sadece xioami ve samsung
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yd alma imkanım olsa 15 pro yapıştırcam geçcem ( xioami)
Hocam YD alıcaksanız Xiaomi dışında almayın. Ama honor istemiyorum falan dediniz. Size Huawei Pura 70 Ultrada önerebilirim. Top 3'e girer bence fotoğrafta. Benim top 3'üm şu:
1-Xiaomi 15 Ultra
2-Vivo X200 Pro (Normalde Ultra ama TR de yok.)
3- Huawei Pura 70 Ultra.

Hocam YD alıcaksanız Xiaomi dışında almayın. Ama honor istemiyorum falan dediniz. Size Huawei Pura 70 Ultrada önerebilirim. Top 3'e girer bence fotoğrafta. Benim top 3'üm şu:
1-Xiaomi 15 Ultra
3- Huawei Pura 70 Ultra.
Bu arada TR garantili

1-Xiaomi 15 Ultra
3- Huawei Pura 70 Ultra.

Bu arada TR garantili
Vivo x200 pro mu s24 ultra mı ( TR)

X200 pro

Bu arada zoomla işiniz yoksa gidin Oneplus 13 alın. X200 Proyu tekler. Canlı renkler istiyosanız Pura 70 ultra
Performans ve uzun ömür istiyorum xioamilerde gereksiz yere donma kasmalar yaşanıyor dün bi Clash of clans gireyim dedim kasıp donmaktan oynayamadım

X200 pro

Bu arada zoomla işiniz yoksa gidin Oneplus 13 alın. X200 Proyu tekler. Canlı renkler istiyosanız Pura 70 ultra
huawei pura 70 ultra benim işimi görmez bana performans batarya ömrü bide uzun ömürlü olması lazım

Performans ve uzun ömür istiyorum xioamilerde gereksiz yere donma kasmalar yaşanıyor dün bi Clash of clans gireyim dedim kasıp donmaktan oynayamadım

huawei pura 70 ultra benim işimi görmez bana performans batarya ömrü bide uzun ömürlü olması lazım
Oneplus 13?

iphone 13 ve iphone 14 arasında karar veremedım sizce hangisini almalıyım ram ve biraz daha güncel olduğu için 14 düşünüyorum amma
dostum model farketmeksizin tek önerim pro versiyon alman 13pro 14pro 15pro 16pro 17pro eger paran yetmiyorsa düz model 13 tavsiye ediyorum 35bin TL'ye piyasada bulabilirsin ama eger paran yetiyorsa pro al pişman olmayacaksın (sakın se yada 16e gibi modellere başvurma pişman olursun tavsiyem 13pro ve üzerindeki cihazlar proya paran yetmiyorsa düz 13 işini çok rahat görecek 14 15 16 nın düz modellerine para verme)

dostum model farketmeksizin tek önerim pro versiyon alman 13pro 14pro 15pro 16pro 17pro eger paran yetmiyorsa düz model 13 tavsiye ediyorum 35bin TL'ye piyasada bulabilirsin ama eger paran yetiyorsa pro al pişman olmayacaksın (sakın se yada 16e gibi modellere başvurma pişman olursun tavsiyem 13pro ve üzerindeki cihazlar proya paran yetmiyorsa düz 13 işini çok rahat görecek 14 15 16 nın düz modellerine para verme)
15 ultra düşünüyorum

Kalite sorunu derken? Hatasız bir cihaz var mı sizce? Bana bir söylesenize
O cihaz başlı başına 11'den beri kırılma gibi komik bir sorunla baş etmeye çalışıyor. Kamera kısmının tasarımı o kadar kötü ki arka cebinizdeyken unutup oturursanız anakart ile kasayı birbirinden ayırmanız çok muhtemel. Demeyin şimdi "neyi büksem yamulur kırılır" o cihazla ilgili tonla şikayet mevcut bu yüzden. Kamera çerçevesini metal, kapağı cam yapmak gibi komik bir davranışta bulunmuşlardı OnePlus 11'de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,764
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri