Alınırbu kötümü?iPhone X Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone X mi arıyorsunuz? iPhone X fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Alınırbu kötümü?iPhone X Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone X mi arıyorsunuz? iPhone X fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Niye yazık olsun. 8 plus kullanıyordum şuradan 4 ay önce 4000 e sattım. Sattığıma bin pişman oldum samsung a21s kullanıyorum gerçekten ne kamera ne de hız olarak iphone ile android yarışamaz.iPhone'e vereceğin para yazık olur illa kamera diyosan iPhone al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayn aga
Bende baya güldüm bugünde yüzümüz güldü allaha şükür. (allahın a sı büyük yazılır duyarı kasan olursa onun ben taaaa .................)daha iyiyi görünce kahkaha attım![]()
o zaman iphone SE al iphone x den daha hızlı bir işlemciye sahipçocukluğumdan beri birktirdiğim parayla zor çıkartıyorum 4700 ü babamda 2600 vercek o yüzden
Şarj 40 dk ye biten bi (ayfon) almam alanda maldır??Niye yazık olsun. 8 plus kullanıyordum şuradan 4 ay önce 4000 e sattım. Sattığıma bin pişman oldum samsung a21s kullanıyorum gerçekten ne kamera ne de hız olarak iphone ile android yarışamaz.
çizik yok gibi görünüyor babama danışcam benim paramıda ekleyip iyi bir tel alıyım diye fikri nolcak?Alınır
şu an iphone 7 kullanıyorum şarjı 4.5 saat götürüyorŞarj 40 dk ye biten bi (ayfon) almam alanda maldır??
iphone se iyi ama küçük bundan bir hafta önce bende küçük istiyodumda sonra fikrim değiştio zaman iphone SE al iphone x den daha hızlı bir işlemciye sahip
32 gb mı nasıl 32 gb yeterlimi?şu an iphone 7 kullanıyorum şarjı 4.5 saat götürüyor
Alınmazarkadaşlar telefonculardan temiz faturalı 4600-4700 iphone x alınır mı? not bu arda genelde telefoncularda pazarlık olduğu için fiyatı böyle yazdım yani 5000 TL lik iphone x alınır mı?
iphone 7 plus kulkanıyorum 2 yıllık olmasına rağmen şarjı 7 saat gidiyor ?Şarj 40 dk ye biten bi (ayfon) almam alanda maldır??
Alınır
neden https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-apple-x-64gb-sorunsuz-4999tl-831243825/detayAlınmaz
Nasıl bir yorum bu allah aşkına ya ? İphone 6 alsın demiyorum. İphone 8 plusdan bahsediyorum. Ben çok telefon kullanan biriyim ve 7 8 saat hiç sarj etmeden kullanıyordum. Hızlı sarj ile de 1 saatte sarj oluyordu. Gayet yetiyordu. Kamera olarak da çoğu android telefondan daha iyidir yok 48 mp falan hikaye gerçektenŞarj 40 dk ye biten bi (ayfon) almam alanda maldır??