Neler Yeni

İphone X ne segment bir telefondur

kırmızışarapp

80+ Silver
İphonelar direk üst segment telefonlar zaten fiyatlardan da anlayabileceğinize göre. Bence orta segmenti falan olamaz İphone'un.

beşyüz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem Yıldırım
İphonelar direk üst segment telefonlar zaten fiyatlardan da anlayabileceğinize göre. Bence orta segmenti falan olamaz İphone'un.
X ne segmenttir telefoncu bi abime sorduğumda 7 ve 7 plus orta 8plus ve X ve üstü üst te geçer dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu almaya gelirse işler değişir dedim zaten şuanki fiyattan asla A33 alınmaz. Ben örnek olsun diye gösterdim öneri yapmadım. Eğer bir cihaz önerisi istiyorsan cebinde kaç para var onu söyle bende ona göre önereyim. Ayrıca piyasada SIFIR X olmadığı gerçeği de var. (4283947892374823 liraya satılanlar hariç)
para sanki hepsi bedavaya geliyor gibi düşünün hocam çoğunluk herkes a33 den de a52s den de a72 lerden de üst klasmanda demiş

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
X ne segmenttir telefoncu bi abime sorduğumda 7 ve 7 plus orta 8plus ve X ve üstü üst te geçer dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

para sanki hepsi bedavaya geliyor gibi düşünün hocam çoğunluk herkes a33 den de a52s den de a72 lerden de üst klasmanda demiş
Para beleş geliyorsa S21+ falan bakarsın ortada ne X ne XS ne XR ne 11 ne A33 ne A52s kalır hepsini yer geçer

beşyüz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem Yıldırım
Para beleş geliyorsa S21+ falan bakarsın ortada ne X ne XS ne XR ne 11 ne A33 ne A52s kalır hepsini yer geçer
reis o anlamda demedim öyle olsa zaten iphone 14pro alır geçerim sizce X vs a70 falan dersek şuan kafam çok karıştı millet a52s lerden daha güzldir demiş siz a33 bazen daha iyi diyorsunuz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
reis o anlamda demedim öyle olsa zaten iphone 14pro alır geçerim sizce X vs a70 falan dersek şuan kafam çok karıştı millet a52s lerden daha güzldir demiş siz a33 bazen daha iyi diyorsunuz
Millet samsung arayüzü yüzünden de öyle demiş olabilir ben kendi telefonumda Custom ROM kullanıyorum ROM dan önce memnun değildim mesela ama şimdi memnunum. Tamamen stok kullanacağın senaryoda normal olarak iOS daha iyi. X de berbat cihaz değil o yüzden X daha iyi gelmiş olabilir kullananlara

beşyüz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem Yıldırım
Millet samsung arayüzü yüzünden de öyle demiş olabilir ben kendi telefonumda Custom ROM kullanıyorum ROM dan önce memnun değildim mesela ama şimdi memnunum. Tamamen stok kullanacağın senaryoda normal olarak iOS daha iyi. X de berbat cihaz değil o yüzden X daha iyi gelmiş olabilir kullananlara
reis bi yerde olsa sen haklısın her yerde şimdi buraya atmam pek doğru olmaz her türlü yerde donanım kamera olarak X a33 de a52s inde önünde diyorlar çoğu yerde mi note 10 pro dan da iyi demişler gerçekten X güzel cihaz sağ olun hocam zaten İphone X in gerçek rakibi galaxy note 9 muş xs lerinde note 10 falan mış

MrXfloud

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa ozemre
Bir arkadas x in ekrani icin “lcd almayin demis”. İphone 11 de lcd ekran kullanilirken iphone x te oled ekran var videolarini izlersen gorebilirsin. Apple ailesinin en hizli booy yapan yani acilan iphone modellerinden bir tanesidir. Ortada yada ust segment olmasi ise kiyasladigin telefona ve telefondan beklentilerine gore degisir. Benim beklentimi gayet iyi bir sekilde karsiliyor ve suan dengi olan cogu android telefondan kat ve kat daha iyi. Cok uzun sure android kullanmis birisi olarak soyluyorum bunu.

Top Bottom