Neler Yeni

İphone X ne segment bir telefondur

beşyüz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem Yıldırım
Fark çok. Ayrıca işlemci değişince kamera performansı da değişiyor.
Alıntıyı görüntüle
herkes aşırı bir fark yok demişti X portre modunuda xr dan daha iyi çekiyormuş daha canlıymış bence orta üst segment bir telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de iphone x in android rakibi nedir

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
herkes aşırı bir fark yok demişti X portre modunuda xr dan daha iyi çekiyormuş daha canlıymış bence orta üst segment bir telefon

Üst segmente adını yazdıramaz maalesef güncelleme süresi vb de artık android telefonlar gibi oldu zaten

S20 FE vb X' den üstün. Yani rakip olarak 732G veya 778G' li çoğu android cihaz rakip olabilir. Belki A33 falan.

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
X'in kronik sorunları olmasa gözünüz kapalı alın derdim ama kronik sorunlar sıkıntı yaratabilir. Xs'e yönelebiliyorsanız Xs'e yönelin.

beşyüz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem Yıldırım
Üst segmente adını yazdıramaz maalesef güncelleme süresi vb de artık android telefonlar gibi oldu zaten

S20 FE vb X' den üstün. Yani rakip olarak 732G veya 778G' li çoğu android cihaz rakip olabilir.
o işlemci telefonlar mı rakibi oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hamza Ensar Sağlam
Başlığa cevap vermek gerekirse orta denebilir. Ama ne olursa olsun alınmamalı. iPhone tarihinin en berbat telefonu.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yapmayın hocam a33 nerde iphone x nerde neyse tamam teşekkür ederim
A33 çoğu özellikte daha bile iyi. Neresi kötüymüş güncelleme süreleri aynı hatta A33 muhtemelen daha uzun güncelleme alacak. İşlemci gücü olarak kafii.
Sağdaki exynos 1280 soldaki a11b
1662739487409.png

Ayrıca 5G desteği de var. Amoled ekran OLED kadar MÜKEMMEL Olmasa da X' de kronik yanma sorunu oldugunu bildiğimiz için daha güvenli ve renk olarak iyi.

Kamera olarakta iyi telefon bir tek VIDEO çekme konusunda kötü. Telefonla ne kadar video çektiğin tartışılır ben 2 yılda 4 video bile çekmedim yani o videolarda denemeydi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hamza Ensar Sağlam
A33 çoğu özellikte daha bile iyi. Neresi kötüymüş güncelleme süreleri aynı hatta A33 muhtemelen daha uzun güncelleme alacak. İşlemci gücü olarak kafii.
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca 5G desteği de var. Amoled ekran OLED kadar MÜKEMMEL Olmasa da X' de kronik yanma sorunu oldugunu bildiğimiz için daha güvenli ve renk olarak iyi.

Kamera olarakta iyi telefon bir tek VIDEO çekme konusunda kötü. Telefonla ne kadar video çektiğin tartışılır ben 2 yılda 4 video bile çekmedim yani o videolarda denemeydi :D

Tek eksisi malzeme kalitesi ve kamerası diyebiliriz o halde değil mi?

beşyüz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kerem Yıldırım
Alıntıyı görüntüle

iphone X A52S den daha üst seviye cihaz diyorlardı a72 den geçen bir arkadaşım 8plusa geçti çok memnun iyiki geçmişim diyor a33 bence bunlara kafa tutamaz hocam

Top Bottom