Huawei cihaza imei atıp kullanabilirsin bana sorarsan p30 pro daha mantıklı hem iphone x e göre daha güncel bir cihazhuawei p30 pro sıfır yurtduşından gelcek ve 7 ayda bir 250tl ödiycem
iphone x ise 2.el face id çalışmıyo ön cam değişmiş ama temiz tanıdık telefon aynı fiyat iphonne x tr cihazı hangisi daha iyi sizce
android ler 1 sene sonra hemen kasmaya başlıyo o yüzden biraz iphonea kayıyıorum 7 senedir android kullanıyomHuawei cihaza imei atıp kullanabilirsin bana sorarsan p30 pro daha mantıklı hem iphone x e göre daha güncel bir cihaz
Bu cevabına bende katılıyorum.android ler 1 sene sonra hemen kasmaya başlıyo o yüzden biraz iphonea kayıyıorum 7 senedir android kullanıyom
ios fanboyluk olmasın ama 2020 e dek birçok android telefon kullandım 2020 den sonra iphone 11 e geçtim şahsen her konu da 10/10 ayrıca şarj yetmiyor muhabbetti eski modellerde olduğunu düşünüyorum 11 de yaşamadım 1 günü rahatlıkla deviriyor iphone x de aynı şekilde iyi olduğunu düşünüyorum kardeşim kullanıyorhuawei p30 pro sıfır yurtduşından gelcek ve 7 ayda bir 250tl ödiycem
iphone x ise 2.el face id çalışmıyo ön cam değişmiş ama temiz tanıdık telefon aynı fiyat iphonne x tr cihazı hangisi daha iyi sizce
Benzer fiyata Oneplus Nord CE 5G almıştım, gayet performanslı ve güzel bir cihaz