Yardım İphone X VS Huawei P30 PRO

Arda0

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
huawei p30 pro sıfır yurtduşından gelcek ve 7 ayda bir 250tl ödiycem
iphone x ise 2.el face id çalışmıyo ön cam değişmiş ama temiz tanıdık telefon aynı fiyat iphonne x tr cihazı hangisi daha iyi sizce

iphone x ise 2.el face id çalışmıyo ön cam değişmiş ama temiz tanıdık telefon aynı fiyat iphonne x tr cihazı hangisi daha iyi sizce
Huawei cihaza imei atıp kullanabilirsin bana sorarsan p30 pro daha mantıklı hem iphone x e göre daha güncel bir cihaz

Huawei cihaza imei atıp kullanabilirsin bana sorarsan p30 pro daha mantıklı hem iphone x e göre daha güncel bir cihaz
android ler 1 sene sonra hemen kasmaya başlıyo o yüzden biraz iphonea kayıyıorum 7 senedir android kullanıyom

İki cihazın fiyatı nedir? M52 tercih edebilirsiniz belki.

ios fanboyluk olmasın ama 2020 e dek birçok android telefon kullandım 2020 den sonra iphone 11 e geçtim şahsen her konu da 10/10 ayrıca şarj yetmiyor muhabbetti eski modellerde olduğunu düşünüyorum 11 de yaşamadım 1 günü rahatlıkla deviriyor iphone x de aynı şekilde iyi olduğunu düşünüyorum kardeşim kullanıyor

P30 Pro seçerdim ben. Güzel cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri