Neler Yeni

Yardım İphone XR vs Samsung S20

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Arkadaşlar bu iki telefondan hangisi daha avantajlı? Sağlamlığı ve ekranın verdiği renkler bana önemli. Kamerasıda önemli ama diğer iki seçeneği karşılıyorsa göz ardı edebilirim. Bir de uzun süre güncelleme alması şart. 5-6 yıl kullanacağım bir telefon olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Assistive

muskA

80+ Silver
Arkadaşlar bu iki telefondan hangisi daha avantajlı? Sağlamlığı ve ekranın verdiği renkler bana önemli. Kamerasıda önemli ama diğer iki seçeneği karşılıyorsa göz ardı edebilirim. Bir de uzun süre güncelleme alması şart. 5-6 yıl kullanacağım bir telefon olmalı.

@Assistive
Xr biraz daha uzun ömürlü gibi,fakat ikisi arasından S20 seçerdim.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
iOS cihazlar Android cihazlara nazaran daha uzun süre güncelleme alır. Bunun sebebi ise uygulama desteğidir. Ekrana önem verdiğinizden dolayı Samsung Galaxy S20 alın derim.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap çok açık değil mi? S20 2 yıl bile geçmeden güncelleme almayacak duruma gelecek :)

Note 9 hala güncelleme alıyor? Samsung S serisi ve Note serisi telefonlara uzun süre güncelleme sunuyor ama asla İphone kadar vermiyor.

iOS cihazlar Android cihazlara nazaran daha uzun süre güncelleme alır. Bunun sebebi ise uygulama desteğidir. Ekrana önem verdiğinizden dolayı Samsung Galaxy S20 alın derim.

Sağlamlık olarak hangisi daha iyi? S20 arkası plastik diye biliyorum.

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
500tl fiyat farkıyla iPhone 11 öneririm, tabi verebiliyorsanız. Kafadan 4 5 sene güncelleme alacaktır. Güvenlik konusunda içiniz daha rahat olacak, kamera konusunda da yetenekli bir cihaz, ve bu elinin altında akan o ios işletim sistemiyle geçen 4 5 yıldan bahsediyoruz. Öte yandan Samsung evet kamerası güzel fakat kamera konusunda bayrağı çoktandır Huawei tarafına kaptırdı şuan çekişme Apple ve Huawei arasında, Samsungun evet ekranı kendine aşık ediyor lakin Apple'ın ekranlarını da boşa atma derim.
Kendim note 9 pro kullanmaktayım. Fp diye aldım bir iki seneye yeni telefon almaya mahkumum. Sırf güncelleme zımbırtısı için.
Ne yazık ki ülkemizde her geçen gün premium markalara erişimimiz daha da zorlaşıyor. Neyse hocam karar sizin tabii.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500tl fiyat farkıyla iPhone 11 öneririm, tabi verebiliyorsanız. Kafadan 4 5 sene güncelleme alacaktır. Güvenlik konusunda içiniz daha rahat olacak, kamera konusunda da yetenekli bir cihaz, ve bu elinin altında akan o ios işletim sistemiyle geçen 4 5 yıldan bahsediyoruz. Öte yandan Samsung evet kamerası güzel fakat kamera konusunda bayrağı çoktandır Huawei tarafına kaptırdı şuan çekişme Apple ve Huawei arasında, Samsungun evet ekranı kendine aşık ediyor lakin Apple'ın ekranlarını da boşa atma derim.
Kendim note 9 pro kullanmaktayım. Fp diye aldım bir iki seneye yeni telefon almaya mahkumum. Sırf güncelleme zımbırtısı için.
Ne yazık ki ülkemizde her geçen gün premium markalara erişimimiz daha da zorlaşıyor. Neyse hocam karar sizin tabii.

Bende İphone taraftarıyım zaten. İphone 11 düşünebiliriim aslında. Teşekkürler.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Sırf kamerası için IOS cihaz satın alırdım. Instagrama story falan atarken Androidlerin kalitesi düşüyor

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Note 9 hala güncelleme alıyor? Samsung S serisi ve Note serisi telefonlara uzun süre güncelleme sunuyor ama asla İphone kadar vermiyor.

iPhone XR daha iyi diye biliyorum. YouTube üzerindeki sağlamlık testlerine bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

@Assistive
Ekran rengi diyorsan bariz şekilde S20 daha iyi.

Kamerada XR biraz daha iyi olabilir ama yakın sayılırlar.

Uzun ömür konusunda ise “bataryayı 2-3 sene sonra bir kez değiştirdiğin sürece dediğin sürede XR sorunsuz kullanılır. S20 de bozulmaz ama 3-4 sene sonra donmalardan bıkıp yeni telefon almak istersin.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
İphone XR alırdım

Satashke

80+ Bronze

Note 9 un Aldığı Güncelleme İle Ios Güncellemesi 1 değil. Şu an Samsung Note 8 kullanıyorum. Yalandan güvenlik güncellemeleri güncelleme sayılmaz hocam :) Verilen güncellemenin etkisi olması lazım. Note 10 bile saçma sapan güncellemeler alıyor. Ios çok ötede. Ip11 geçtim sattım Ip12 geçiş yapacağım önümüzdeki ay.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Top Bottom