deji pil taktık 6s e gösteriyorPil değişince pil yüzdesi yazmıyor yeni cihazlarda.
deji pil taktık 6s e gösteriyorPil değişince pil yüzdesi yazmıyor yeni cihazlarda.
yeni cihazlarda demiş arkadaş.deji pil taktık 6s e gösteriyor
Yeni cihaz diyorum. 6S'i yeni cihaz sanıyorsandeji pil taktık 6s e gösteriyor
Orijinal olunca apple pili doğruluyor ve gözüküyor. Sahte piller için demek istedim.x üstü müydü o olay bende öyle duydum ama. Orijinal pil değişimi olduysa bence hala gözükür.
Xs kesinlikleMerhabalar,
2 Cihaz arasında kaldım birinin fiyatı şuanki piyasaya göre gayet iyi geldi.
9Bin TL bütçem vardı XS i zor 9 bine indirdim.
XS'te herhangi bir sorun yok. Kutu Fatura Mevcut. Pil %92 (Orijinal)
XR'da Kutu Faturalı Hiçbir Sorunu yok. Pil %83 (orijinal)
Xr Boyut olarak iyi fakat İps Lcd
XS'te oled ekran var. Hangisi Uzun ömürlü olur. iyi bir cihaz almak istiyorum 2 3 sene rahat götürsün?
Yeni cihaz diyorum. 6S'i yeni cihaz sanıyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orijinal olunca apple pili doğruluyor ve gözüküyor. Sahte piller için demek istedim.
Piller programlanabiliyor ve her şey orjinal gibi gözükebiliyor bildiğim kadarıyla bu yüzden pek güvenmezdimYeni cihaz diyorum. 6S'i yeni cihaz sanıyorsan
Orijinal olunca apple pili doğruluyor ve gözüküyor. Sahte piller için demek istedim.
anladım teşekkür ederim.Yeni cihaz diyorum. 6S'i yeni cihaz sanıyorsan
XS açık ara.Merhabalar,
2 Cihaz arasında kaldım birinin fiyatı şuanki piyasaya göre gayet iyi geldi.
9Bin TL bütçem vardı XS i zor 9 bine indirdim.
XS'te herhangi bir sorun yok. Kutu Fatura Mevcut. Pil %92 (Orijinal)
XR'da Kutu Faturalı Hiçbir Sorunu yok. Pil %83 (orijinal)
Xr Boyut olarak iyi fakat İps Lcd
XS'te oled ekran var. Hangisi Uzun ömürlü olur. iyi bir cihaz almak istiyorum 2 3 sene rahat götürsün?
XS alıp rahatına bak.
Teşekkürler.XS açık ara.
XS Almak mantıklı bende çok araştırmıştım bütün x modelleri arasında XS en iyisi. Daha alamadım ama kesinlikle XS alacağım.Teşekkürler.
Bence de X baktım kronik arıza çıkabiliyor. Şansınıza bağlı bu durum XR da XS'in bir alt versiyonu olarak çıkmış. En iyisi X'lerin arasında XS olarak görüyorum Büyük telefon isteyenler ise XS MAX'e yönelebilir fakat fiyatları 11 ile yarışıyor..XS Almak mantıklı bende çok araştırmıştım bütün x modelleri arasında XS en iyisi. Daha alamadım ama kesinlikle XS alacağım.