Iphone XS 64 GB alınır mı

Alomoncy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Elimde 4 ay önce aldığım samsung a16 128gb 6 gb ram bir telefonum var hiç beğenmediğim için ikinci el iphone xs alma kararı verdim sizce almalı mıyım?

Elimde 4 ay önce aldığım samsung a16 128gb 6 gb ram bir telefonum var hiç beğenmediğim için ikinci el iphone xs alma kararı verdim sizce almalı mıyım?
Depolamanın yeteceğini düşünüyorsan ve şarjının çok gitmesini umut etmiyorsan olabilir

Depolamanın yeteceğini düşünüyorsan ve şarjının çok gitmesini umut etmiyorsan olabilir
Yani çok dışarı çıkan biri değilim sevgilimle çıkarım eve dönerim okula gidicem telefonları topluyorlar zaten çıkışta alıcam sıkıntı edeceğini düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıl sonra universiteye geçeceğim yani 2 yıl sıkıntısız gidersin beni yeter.

O zaman senin için mantıklı olur amaçların doğrultusunda. Yapılabilecek bir tercih, geçersen hayırlı olsun.

Hocam 128gb xr bakın, iphonelarda hem uygulamalar hemde resimler videolar aşırı yer kaplıyor. Xs çok daha güzel ama 64 çok kısır. Android olsa tamam ama iosta kullanılabilir 48 gb falan kalıyor zaten

Hocam 128gb xr bakın, iphonelarda hem uygulamalar hemde resimler videolar aşırı yer kaplıyor. Xs çok daha güzel ama 64 çok kısır. Android olsa tamam ama iosta kullanılabilir 48 gb falan kalıyor zaten
Xr görünüş olarak beğenmiyorum hocam ya :D

Xr görünüş olarak beğenmiyorum hocam ya :D
Bende pek beğenmiyorum hocam ama içeriği aynı en azından 128gb olsun. Eğer kendimi sıkarım diyorsanız 64gb xs de alabilirsiniz xs hayranı olduğum bir telefon ama 64 olması biraz sıkıntı. Karar sizin tabii ki

Bende pek beğenmiyorum hocam ama içeriği aynı en azından 128gb olsun. Eğer kendimi sıkarım diyorsanız 64gb xs de alabilirsiniz xs hayranı olduğum bir telefon ama 64 olması biraz sıkıntı. Karar sizin tabii ki
xra baktım biraz kamerası felan güzel duruyo takas edicek birini bulursam eğer xrı tercih edicem.

A16 nasıl hocam? Yakın birine almayı düşünüyorum da.

A16 nasıl hocam? Yakın birine almayı düşünüyorum da.
Genç birinin kullanmasını önermiyorum dostum 1 2 uygulama indirdikten sonra rahat edemiyorsun çok çokta olmasada kasıyor rahatsız ediyor kamerada ışık olduğu zaman güzel az ışıkta acayip kötü.

Alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri