Yardım İphone'nin şifresini unuttum acil yardım

w00w

80+
Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar cihazım 16 pro telefon şifremi giriyorum giriyorum açılmıyor. Telefonu yeniden başlattım olmadı şifremi girdim olmadı telefon 1 saatlik kilitli şuanda içinde önemli verilerim var sıfırlamadan açmam gerek yardımcı olabilirmisiniz? acil yardımınıza ihtiyacım var

? pc ye bağlayıp itunes mi ne uygulaması varya apple ın oradan sıfırlıyor işte
tabi icloud hesabının şifresini de unutmadıysa

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
Android hard reset sandım kankam galiba :)
iCloud şifreni biliyorsan buna da atılıyor sorun değil. Bilmiyorsan kurulumda şifreyi ister giremezsen öyle kalırsın 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar cihazım 16 pro telefon şifremi giriyorum giriyorum açılmıyor. Telefonu yeniden başlattım olmadı şifremi girdim olmadı telefon 1 saatlik kilitli şuanda içinde önemli verilerim var sıfırlamadan açmam gerek yardımcı olabilirmisiniz? acil yardımınıza ihtiyacım var
Sıfırlamadan açmanın tek yolu doğru şifreyi hatırlaman. Yazılımsal sorun diyorsan cihazın komple şarjını bitir kapansın tekrar şarj ederek aç öyle dene.

• Beğen
hocam faturanızl birlikte bir apple servisine gidin yardımcı olurlar

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,846
Üyeler
184,988
Son üye
Furlan57