Neler Yeni

IPS - VA panel hangisi ?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
144 HZ 1MS monitör almak istiyorum. VA-IPS hangisini önerirsiniz ? Farkları nelerdir ?
Kesinlikle IPS ikisinide denedim IPS farkı çok belli oluyor Lg 27gl650fb bu monitör aynı fiyata bulamiyacağınız özelliklere sahipdir Gsync vardır içinde zaten bakarsınız siz ama tavisye ederim kulananlar memnun

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Semih Şenelen
Kendim ıps kullanıyorum ve acayip güzel renkleri var. Ips panel kesinlikle öneririm. İyi ki almışım diyorsunuz.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Aynı model olduğundan emin misiniz
Kendimden daha çok eminim hocam. İlk önce 28 Temmuzda Hepsiburada dan almıştım. 3 Gün önceki aldığım ile arasındaki tek fark ölü pixel olmamasıydı. Mağazadan ölü pixel testi yaparak almıştım sıkıntı yok. Sadece video izlerken görüntü fena kayıyor bariz bir şekilde anlaşılıyor. Kablo değiştim, laptopa da taktım ekranı, monitörde görüntü kayıyor fakat laptopda kaymak gibi akıyor. Hz ayarlarının hepsini denedim monitörün osd menüsündeki bütün ayarları da denedim sonuç aynı. Sizce vatan mağazasına gidip beğenmedim diye iade etsem alırlar mı yoksa servis raporuyla mı uğraşmam gerekir?

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
Kendimden daha çok eminim hocam. İlk önce 28 Temmuzda Hepsiburada dan almıştım. 3 Gün önceki aldığım ile arasındaki tek fark ölü pixel olmamasıydı. Mağazadan ölü pixel testi yaparak almıştım sıkıntı yok. Sadece video izlerken görüntü fena kayıyor bariz bir şekilde anlaşılıyor. Kablo değiştim, laptopa da taktım ekranı, monitörde görüntü kayıyor fakat laptopda kaymak gibi akıyor. Hz ayarlarının hepsini denedim monitörün osd menüsündeki bütün ayarları da denedim sonuç aynı. Sizce vatan mağazasına gidip beğenmedim diye iade etsem alırlar mı yoksa servis raporuyla mı uğraşmam gerekir?
Alalı 14 gün olduysa iade etme hakkına sahipsin veya mal ayıplı ise servisten rapor alıp iade etmeye çalış almazlarsa tüketici hakem heyetine başvur

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Alalı 14 gün olduysa iade etme hakkına sahipsin veya mal ayıplı ise servisten rapor alıp iade etmeye çalış almazlarsa tüketici hakem heyetine başvur
Bazıları diyor vatan mağazasından aldıysan iade edemezsin filan açıkçası kafam karıştı. 3 gün oldu alalı çalışan vardı yanımda ben ölü pixel testini yaparken arada bir o da bakıyodu. Sadece video izlerken görüntü kayıyor normalde görülecek bir hata değil umarım iade alırlar. Alırlarsa ips almayı düşünüyorum bundan sonra VA panel almam

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
tüketici hakları diye bişey var sorun varsa biran önce bildir ve iade veya değişim talep et
Bazıları diyor vatan mağazasından aldıysan iade edemezsin filan açıkçası kafam karıştı. 3 gün oldu alalı çalışan vardı yanımda ben ölü pixel testini yaparken arada bir o da bakıyodu. Sadece video izlerken görüntü kayıyor normalde görülecek bir hata değil umarım iade alırlar. Alırlarsa ips almayı düşünüyorum bundan sonra VA panel almam

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Eğer keyfi iade etmek istersen edemezsin. Ama mal ayıplı ise almak zorundalar. Almıyorlarsa hakem heyetine git.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom